Spread the love

white wallsCinci noi nume se alatura artistilor confirmati in line-up-ul editiei B’ESTFEST Summer Camp din acest an: AMON, Yuffa&Hardcore, Niste Baieti, White Walls si Goodbye to Gravity. Prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola si sustinut de Vodafone, B’ESTFEST Summer Camp se va desfasura in weekend-ul 5-7 iulie, in aer liber, in acelasi B’ESTFEST Park din Bucuresti-Tunari.

AMON – 5 iulie
http://soundcloud.com/amon-1

De-a lungul intregii sale activitati ca DJ, AMON nu a fost atasat niciunui gen muzical, dar a fost in totalitate atasat muzicii. Este un DJ eclectic si versatil, ale carui seturi se coordoneaza in functie de party sau mood, dar in special in functie de public, trecand in revista genuri precum drum and bass, funky breaks, nu-jazz, nu-disco, dubstep sau indie-dance. A mixat pe aceeasi scena cu Andy Fletcher, Kormac, Foreign Beggars, Chinese Man, DJ Vadim, DJ Marky, ED Solo, Matrix, Noisia si Bailey,dar si impreuna cu artisti locali precum Aria Urbana, Blanoz, Limun, Snow, Marika,Gojira si multi altii. Anul acesta AMON va fi prezent in Vodafone Dance Arena, in prima zi a festivalului.

Yuffa&Harcore – 5 iulie
https://soundcloud.com/y7h

Cu o experienta de mai bine de 7 ani in spatele scenei, cei doi frati sunt fara doar si poate unii dintre principalii actori ai scenei drum’n’bass din Romania. Consecventa, pasiunea si energia caracteristice prestatiilor lor live au facut ca in scurt timp cei doi sa ajunga printre cei mai apreciati DJ din tara, impartind de-a lungul timpului scena cu artisti precum Chase and Status, Shy Fx, JFB , Black sun Empire, Logistics, Audio, Dub Fx, Suie Oaparude, Travka, Psychofreud, Dub FX, Borgore sau Emalkay.

Prezenta celor doi DJ a devenit deja o traditie in cadrul festivalului, anul acesta Yuffa&Hardcore mixand in prima zi a evenimentului, in Vodafone Dance Arena.

Niste Baieti – 5 iulie
https://www.facebook.com/NisteBaieti

Trupa Niste Baieti a luat fiinta intr-un club underground din Bucuresti in care cei 4 protagonisti consumau voie buna si dispozitie de cantat. Au inceput sa organizeze concerte ”for fun”, fara repetitii sau pregatire fizica inainte, reinterpretand piesa romanesti mai vechi pe ritmuri de punk rock. Proiectul a inceput sa devina serios cand ”valurile de fani” au inceput sa urmareasca formatia peste tot si asa cei patru membri au decis sa editeze primul material discografic independent, Niste Baieti- ”Adunate din popor si cantate din topor” in 2006. Anul acesta trupa va fi prezenta la B’ESTFEST Summer Camp in prima zi de festival.

White Walls – 6 iulie
https://www.facebook.com/whitewallsofficial

White Walls s-a format din fosti membri ai trupei Protest Urban, pionieri ai muzicii metalcore/hardcore din Romania. Intr-un timp relativ scurt, trupa si-a construit o reputatie solida pe scena rock metal, lucru care s-a datorat si show-urilor live intense, pline de energie. De-a lungul timpului White Walls a impartit scena cu artisti precum: Deftones, The Ocean, Trooper, Luna Amara, Kumm, Byron, E.M.I.L., OCS, Implant pentru Refuz si multi altii. White Walls va fi prezenta anul acesta in B’ESTFEST Park in cea de-a doua zi de festival.

Goodbye To Gravity – 7 iulie
https://www.facebook.com/GoodbyeToGravity

Bucurestenii de la Goodbye To Gravity sunt una dintre cele mai titrate trupe de metal din Romania. Albumul lor de debut, lansat anul trecut si cotat de mai multe reviste straine de specialitate cu 10/10, a fost votat drept cel mai bun album metal al anului 2012 de catre Metalhead.ro, iar Maximum Rock le-a oferit membrilor trupei premiul pentru Cel mai bun debut metal. Tot anul trecut, Goodbye To Gravity a sustinut un turneu national in 10 orase, turneu care s-a incheiat in martie dupa mai mult de douazeci de concerte. Cea mai importanta aparitie live a fost insa la Summer Breeze Open Air din Germania, unde formatia a fost aleasa din peste 2000 de trupe pentru a performa in cadrul concursului New Blood Award. Goodbye To Gravity va concerta la B’ESTFEST Summer Camp in ultima zi de festival, pe 7 iulie.

Editia din acest an de B’ESTFEST Summer Camp va avea loc in weekendul 5-7 iulie, abonamentele valabile pe intreaga durata a celor trei zile de festival (150 RON), biletele pentru o singura zi (70 RON) si voucherele de camping (20 RON) fiind disponibile in pre-sale (pana pe data de 31 iunie) atat online pe www.MyTicket.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului si libraria Mihai Eminescu. Detalii suplimentare despre B’ESTFEST Summer Camp se gasesc pe www.bestfest.ro si www.facebook.com/Bestfest.Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.