Spread the love

MAXIMUM ROCK FESTIVAL revine in 2013 cu o editie INDOOR ce se va desfasura in perioada 25-26 octombrie 2013, in Turbohalle din Bucuresti. In cele doua zile de festival vor urca pe scena atat formatii straine, cat si formatii autohtone. Pe langa concerte, evenimentul va gazdui si alte activitati adiacente, dar si un mare targ de produse rock, unde cei prezenti isi vor putea achizitiona de la tricouri la reviste si alte accesorii rock.

Dupa THE 69 EYES, MY DYING BRIDE, LEAVES’EYES (26 octombrie) si ATROCITY, EVILE (25 octombrie), o noua formatie confirma participarea la MAXIMUM ROCK FESTIVAL 2013. Este vorba despre formatia SAMAEL, ce va sustine pentru prima data un concert la Bucuresti, in data de 25 octombrie!

Samael MR Fest 2013 web

Formatia elvetiana de metal SAMAEL a pornit cu dorinta de a cuceri lumea in minte si a ajuns foarte aproape de acest tel.

“Cand am inceput, motto-ul nostru era acesta: cucereste lumea prin muzica! Telul a fost mereu acela. Voiam si vrem sa fim cei mai buni, sa facem muzica agresiva si curajoasa si sa compunem cele mai al naibii de bune piese”, a declarat Vorphalack, solistul Samael, intr-un interviu.

Intemeiata in 1988 de catre Vorphalack (voce) si Xytraguptor (tobe, clape), trupa s-a remarcat prin ambitie si prin incredere in talentul sau. In acelasi an, grupul a inregistrat EP-ul “Medieval Prophecy” din fonduri proprii si a intrat in vizorul industriei muzicale.

Primul album, “Worship Him” vede lumina zilei in 1991 si primeste recenzii atat de bune incat formatia obtine un contract cu prestigioasa casa de discuri Century Media Records.

De aici incolo, urmeaza ascensiunea celor de la Samael, care culmineaza cu intemeierea propriului record-label, intitulat Galactical Records.

Rapid, trupa devine una din preferatele industriei metal din Europa si participa la numeroase festivaluri. Desi stilul initial se modifica, Samael isi gaseste propria directie in metal si creeaza un cocktail incitant intre industrial metal, black, symphonic si electronic.

Unicitatea brandului Samael de muzica este slavita de critici ca noua directie a metalului european iar trupa este deseori servita drept un exemplu de modernitate asumata.

Formatia lanseaza in total 9 albume si calatoreste in toata lumea, oferind prestatii live spectaculoase.

Samael este una dintre cele mai iubite formatii de catre romani, care i-au primit cu bratele deschise pe elvetieni de mai multe ori. 2013 aduce un nou prilej de bucurie pentru fanii trupei, care vor putea sa-si vada idolii live in cadrul editei de anul acesta a Maximum Rock Festival.

Discografie:
Worship Him (1991)
Blood Ritual (1992)
Ceremony of Opposites (1994)
Passage (1996)
Eternal (1999)
Reign of Light (2004)
Solar Soul (2007)
Above (2009)
Lux Mundi (2011)

Componenta:
Vorphalack (Vorph) – voce, chitara
Xytras/Xytraguptor (Xy) – tobe programate, claviaturi, samplere
Masmiseim (Mas) – bas
Makro (Mak) – chitara

******************************

Bilete pentru o singura zi:
90 lei: pana la data de 30 septembrie
100 lei: in perioada 1 – 24 octombrie
115 lei: pentru ziua de 25 octombrie
125 pentru ziua de 26 octombrie

Abonamente:
145 lei: pana la data de 31 august
160 lei: in perioada 1 – 30 septembrie
175 lei: in perioada 1-24 octombrie
200 lei in perioada 25-26 octombrie

Biletele si abonamentele se pot achizitiona deja din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro),
O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.

IMPORTANT: Primele 100 de bilete / abonamente achizitionate participa la o extragere pentru 20 pass-uri meet & greet cu formatiile The 69 Eyes, My Dying Bride, Atrocity, Leaves’ Eyes, Evile, Samael etc. Pentru aceasta cei interesai trebuie sa trimita un email la festival@maximumrock.ro (subiect: Meet and greet MRF) in care, pe langa numele complet, codul de bare al biletului si data achizitiei, trebuie sa numeasca si formatia la care doreste sa participe la meet & greet.

Pagina FB a evenimentului: www.facebook.com/MaximumRockFestival

Organizatori: Promusic Events & Xlab Solutions
Eveniment recomandat de: Maximum Rock

Producator: Nelu Brindusan
Contact: festival@maximumrock.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.