Spread the love

ghostOrganizatorii au decis sa faca o schimbare esentiala legata de logistica Ghost Gathering Fest, motivata de lipsa disponibilitatii de deplasare a publicului in zona Rasnov si din dorinta de a aduce in Capitala un festival atipic si inovator, ce imbina arta cu muzica de calitate.

Pastrand in acelasi timp specificul de “arta in natura”, noua locatie a evenimentului este frumoasa Gradina Japoneza, din cel mai mare parc natural din tara, Parcul Herastrau. Festivalul se va desfasura tot in datele anuntate pana acum, vineri 12 si sambata 13 iulie, iar abonamentele si biletele vandute in prealabil sunt in continuare valabile pentru accesul la eveniment.

Cei care doresc sa recupereze contravaloarea biletelor cumparate o pot face apeland la punctele de vanzare de unde au achizitionat tichetul, incepand cu data de 1 iulie 2013.

Biletele si abonamentele pot fi achizitionate prin reteaua Eventim si online de pe www.eventim.ro, www.VreauBilet.ro, www.IaBilet.ro si www.Bilete.ro. Pretul unui abonament este de 60 de lei, iar cel al unui bilet este de 40 de lei. Primele 100 de abonamente vor putea fi achizitionate la pretul promotional de 50 lei.

Organizatorii anunta cu regret ca trupele Soen si Irfan nu vor mai face parte din lineup-ul festivalului, din motive obiective. Ambele concerte urmeaza sa fie reprogramate pentru toamna lui 2013, la o data ce va fi anuntata ulterior.

Line-up Ghost Gathering 2013:

Chaostar (GR)
Kayno Yesno Slonce (BG)
Universe217 (GR)
Larrnakh (HU)
Eye of Solitude
The Thirteenth Sun (RO)
Environments (RO)
FusionCore (RO)
Kistvaen (RO)
Hteththemeth (RO)
C.O.D. (RO)

+TEATRU
“Tabloul” dupa Eugen Ionesco – regizat de Alexandru Robert Nagy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.