Spread the love

Progressive Soldiers 2 – Asemic, Mindcage Escape şi AltF4 // In Memoriam Tudor Golu

Povestea Progressive Soldiers a început cu un an în urmă din pasiunea unei mâini de oameni pentru acest stil şi pentru neconvenţional, având ca nucleu trupele Axial Lead şi Red Magnetic. Axial Lead şi Red Magnetic. Progressive Soldiers a străbătut ţara în toamna anului trecut alături de aceşti muzicieni, cărora pe parcurs li s-au alăturat Subliminal Damage şi Untold Faith, împreună cu un public primitor şi energic. Fiindcă aceşti oameni constituie baza proiectului, dorim să dedicăm această a doua ediţie amintirii unei părţi importante pentru ceea ce însemnăm, şi anume lui Tudor Golu, chitaristul trupei Axial Lead, care din cauza întâmplărilor din Colectiv, nu va mai putea fi alături de noi.

Cum v-am obişnuit, seara va debuta cu progressive şi se va încheia pe note de progressive, iar pe lângă tema concertului se vor ivi şi o mulţime de surprize.

Programul complet este:
20:30: Open doors
21:30 – 22:10: AltF4
22:20 – 23:10: Mindcage Escape
23:20 – 00:20: Asemic
00:20 – 01:00: Afterparty progressive

Fiţi cât mai punctuali, programul se va respecta, la fel ca şi în trecut.

Suport trupe: 15 lei în presale (bilete aici) şi 20 lei în seara concertului.

Am dat astăzi drumul unui concurs în urma căruia puteţi câştiga 2 invitaţii duble pentru seara de 19 mai (detalii pe https://www.facebook.com/theintermissionro/), însă vom avea o tombolă şi în seara concertului.

Bilete: Eventbook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.