Spread the love

Dupa o pauza fortata anul trecut, cauzata de evenimentele tragice din clubul Colectiv, November to Dismember Metal Fest revine in forta in 2016, cu un line-up mult mai bogat si mai divers, incercand sa schimbe perceptia publicului in legatura cu ideea de trupe majore versus trupe de deschidere, sa prezinte o selectie de trupe cat mai interesante si sa impuna cat mai putine restrictii de orice fel publicului spectator dedicat scenei metal underground. Astfel, organizatorii evenimentului, Axa Valaha Productions si Ribcage Booking, au decis ca nici in acest an sa nu existe mai multe categorii de pret in functie de locul din sala de concert, de asemenea vor exista, ca si pana acum, bilete pentru fiecare zi a festivalului, pentru cei care considera ca un spectacol complet, cu aproximativ 20 de trupe in 2 zile, nu va fi cu totul pe placul lor. Ca intotdeauna, va exista o singura scena pe care vor evolua toate trupele, recitalurile vor fi scurte si dense, iar timpul necesar schimbarilor intre trupe nu va depasi niciodata 10-15 minute.

Pana in acest moment au fost confirmate zece trupe din opt tari, aproximativ jumatate din line-up-ul final, dupa cum urmeaza:

ASPHYX (old school death metal – Olanda) cu album nou si doom set*
HATE (death / black metal – Polonia)
MALIGNANT TUMOUR (grind rock’n roll – Cehia)
A FOREST OF STARS (experimental black doom metal – Anglia)
BLOODWAY (dark metal – Romania)
FECAL BODY INCORPORATED (gore grind – Bulgaria)
NATVRE’S (black metal revelation – Grecia) lansare de album*
NECROVILE (brutal death metal – Romania)
NETHERBIRD (melodic black death metal – Suedia) cu album nou*
OBSCYRIA (thrash death metal – Suedia)

Locatia de desfasurare a evenimentului urmeaza a fi anuntata in cel mai scurt timp, November to Dismember Metal Fest se va desfasura, ca de fiecare data in-door, incercand sa pastreze cat mai mult impresia de decadenta urbana si de spatiu alternativ, in care toata lumea sa se simta bine, libera si gata sa faca orice fara a-i deranja pe ceilalti.

Primele 100 de abonamente vor costa 150 de lei si vor fi disponibile doar in perioada 11 iulie – 15 august 2016, inclusiv. Ulterior pretul abonamentelor va creste progresiv, in timp ce biletele pe zile vor fi disponibile exclusiv in cele doua seri ale festivalului, direct la intrare.

“November to Dismember Metal Fest este o productie independenta, fara sponsori sau alte parteneriate financiare, de aceea contam pe ajutorul publicului si speram sa convingem cat mai multa lume sa ne fie alaturi in demersul nostru. Nu suntem in competitie cu nimeni, nu consideram ca November to Dismember e cel mai mare sau cel mai bun festival din Romania, dar cu siguranta are deja propria sa poveste si o multime de fani din Romania si strainatate, o gasca mare de prieteni vechi si noi care ne vor fi din nou alaturi la final de noiembrie, pentru un weekend incendiar in capitala.” (Mihai “Coro” Caraveteanu – Axa Valaha Productions)

Abonamentele pentru November to Dismember Metal Fest vor fi disponibile online prin companiile de ticketing iabilet.ro si eventbook.ro, de asemenea in format fizic in locatiile partenere IaBilet: Magazinul Muzica, reteaua de magazine SAY Shops, Uman, Senia, IQ Box, agentiile Perfect Tour, Hard Rock Cafe, prin cele 1500 de automate self-serving ZebraPay, la standul de bilete de la Metrou Unirii 1, din Beraria H si Eventbook: Librăria Engleză Anthony Frost (Str. Calea Victoriei, nr. 45), Librăria Franceză Kyralina (str. Biserica Amzei, nr.10) și Librăria Hecate (str. Olari, nr. 8).

De asemenea un numar limitat de abonamente va putea fi achizitionat in format fizic direct prin Axa Valaha Productions (comenzi la axa666@yahoo.com sau tel. 0721.107776) alaturi de diverse bonusuri (CDuri, reviste etc.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.