Spread the love

CARCASS este cel mai nou nume confirmat pentru Rockstadt Extreme Fest 2017, eveniment ce va avea loc in perioada 10-13 august pe terenul de Biatlon de la baza Cetatii Rasnov.
Abonamentele au fost deja puse in vanzare, lista pentru etapele de presale pana in august 2017 fiind disponibile mai jos.

Va reamintim ca actualul presale de 230 de lei este disponibil pana in data de 1 februarie, inclusiv. La fel ca si precedentele editii, NU vor exista bilete pe zile , ci doar abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.

Una din cele mai emblematice formatii ale scenei metal, CARCASS a fost si prima formatie de metal extrem ce a incercat o abordare conceptuala diferita – una a fascinatiei pentru instrumentele chirurgicale. Luand nastere in 1985, Carcass s-a destramat dupa lansarea legendarului album Swansong, doar pentru a se reforma in 2007 ca proiect exclusiv live, urmand ca in 2013 sa revina cu un nou material discografic, Surgical Steel, album ce s-a bucurat de reactii extrem de pozitive in randul publicului si criticilor deopotriva.

Considerati pionierii genului melodic death metal, CARCASS va concerta pentru prima data in Romania, in cadrul Rockstadt Extreme Fest 2017.

Pana in acest moment au fost confirmati OPETH, CARCASS, KORPIKLAANI, ALESTORM, NAPALM DEATH, SUFFOCATION, AUGUST BURNS RED, NILE, LEPROUS, FIT FOR AN AUTOPSY, WOLFHEART, IXXI, TEETHGRINDER, NECROVILE, ANIME TORMENT si ZOMBIE ATTACK.

Ca o noutate pentru acest an, categoria VIP a fost eliminata. In schimb, sesiunile de Meet And Greet vor fi din acest moment publice, in limita timpului impus de managementul formatiilor.

Pretul abonamentelor este urmatorul:
230 lei = 17.11.2016 – 1.02.2017
270 lei = 2.02 – 09.07.2017
300 lei = 10.07.2017 si pe toata durata festivalului

Biletele pot fi gasite pe site-ul oficial, www.rockstadtextremefest.ro cat si in punctele de vanzare deja cunoscute: Reteaua de bilete Eventim, MyTicket si Bilete.ro. Pentru achizitia in sistem international, biletele pot fi achizitionate de pe pagina oficiala a festivalului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.