Spread the love
ALTAR, WHITE WALLS, DIABOLICAL sau CHRONOSPHERE se numara printre cele mai noi nume confirmate pentru Rockstadt Extreme Fest 2017, editie ce va avea loc in perioada 10-13 august pe terenul de Biatlon de la baza Cetatii Rasnov.

Mai mult, editia din acest an va aduna un numar de peste 50 de formatii in ce va fi cea mai grandioasa editie de pana acum. Pentru prima data in istoria sa de 5 ani, Rockstadt Extreme Fest va avea patru headlineri, impartiti pe fiecare din cele patru zile ale festivalului, fiind pentru prima data cand prima zi a festivalului va avea parte de concerte pe ambele scene.
ALTAR, una din cele mai vechi formatii romanesti din curentul metal, va urca pentru prima data pe scena Rockstadt Extreme Fest, in timp ce WHITE WALLS revin pe scena festivalului cu un show concept, in premiera, interpretarea integrala a albumului MAD MAN CIRCUS.
Ajunsa deja o prezenta nelipsita de pe scena festivalului, CLITGORE revin pentru acelasi show clasic pe a doua scena, in timp ce pe main stage va evolua DIABOLICAL, actualmente una din cele mai apreciate formatii death metal ale curentului scandinav. Din Grecia vom avea parte de thrash n roll semnat CHRONOSPHERE, in timp ce THE THIRTEENTH SUN vor prezenta cel mai nou album, deja notat excelent de presa de specialitate europeana. Dupa un show excelent in 2016, FOR THE WICKED revin si ei pe scena festivalului, lista noilor confirmari fiind completata de TILL LUNGS COLLAPSE, THEM FREQUENCIES si L.O.S.T. In miez de noapte, HYPNOSIS FIRESHOW vor ocupa spatiul din fata scenei principale pentru un show pirotehnic extrem de variat ce va imbina acrobatia cu muzica, totul intr-o productie viuala aparte. Din pacate, POWER TRIP si-a anulat integrul turneu european din aceasta vara, insemnand si participarea la festivalul nostru.
Pana in acest moment au fost confirmati: Opeth, Carcass, Kreator, Annihilator, Korpiklaani, Alestorm, Solstafir, Arcturus, Napalm Death, Nile, August Burns Red, Suffocation, Leprous, Fit For An Autopsy, Wolfheart, White Walls (Mad Man Circus Set), Altar, Diabolical, Napoleon, Jucifer, Last Hope, Give Em Blood, Indian Fall, Chronosphere, Diamonds Are Forever, For The Wicked, IXXI, Anime Torment, Zombie Attach, Clitgore, Necrovile, L.O.S.T., Teethgrinder, Taine, Grimegod (Anniversary Set), Allochiria, The Thirteenth Sun, Thread Of Omen, Kultika, Blacksheep, Angrepp, Till Lungs Collapse, Hypnosis Fire Show, Cirmena, Aflmsmp, Them Frequencies.
Ultimele confirmari cat si programul final vor fi publiate in urmatoarele saptamani.
Abonamentele sunt disponibile in retea nationala si internationala, lista pentru etapele de presale pana in august 2017 fiind disponibila mai jos.
270 lei = 2.02 – 09.07.2017
300 lei = 10.07.2017 si pe toata durata festivalului
Biletele pot fi gasite pe site-ul oficial, www.rockstadtextremefest.ro cat si in punctele de vanzare deja cunoscute: reteaua de bilete Eventim, MyTicket si Bilete.ro. Pentru achizitia in sistem international, biletele pot fi achizitionate de pe pagina oficiala a festivalului. La fel ca si precedentele editii, NU vor exista bilete pe zile , ci doar abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.