Spread the love

FLESHGOD APOCALYPSE, GRAVE si DEEZ NUTS sunt cele mai noi nume confirmate pentru Rockstadt Indoor Fest, eveniment ce are loc in perioada 5-7 aprilie, la Kruhnen Musik Halle din Brasov, alte patru formatii urmand a fi confirmate in scurt timp.

Rockstadt Indoor Fest este al doilea festival major de tip indoor desfasurat sub titulatura Rockstadt. Evenimentul isi proune sa reuneasca, din nou, nume etalon ale scenei metal internationale si va gazdui showuri excluse in Romania, un numar de zece formatii urmand sa urce pe scena festivalului.

Astfel, pana in acest moment au confirmat:

IHSAHN
SAMAEL
FLESHGOD APOCALYPSE
GRAVE
DEEZ NUTS
DORDEDUH

Pentru Rockstadt Indoor Fest au fost puse in vanzare un numar de 850 de bilete, disponibile online cat si in reteaua nationala Iabilet.ro. In Brasov, abonamentele sunt disponibile la club Rockstadt.

Etapele de presale sunt disponibile mai jos:

Primele 200 de bilete – 210 lei
Urmatoarele 300 de bilete – 230 de lei
Urmatoarele 350 de bilete – 260 de lei

TICKET LINK> https://www.iabilet.ro/bilete-rockstadt-indoor-fest-31949/

Cu un sound ce combina muzica clasica cu sonoritatile death metal, Fleshgod Apocalypse este una din acele formatii a carei muzica este chiar mai brutala decat numele il sugereaza. Lansati in 2007, trupa a devenit imediat recunoscuta gratie unor demouri propulsate de turnee alaturi de Napalm Death si Hate Eternal.

Discul de debut a aparut in 2009, intr-un lineup consolidat alaturi de Tommado Riccardi, Cristiano Trionfera, Paolo Rossi si Francesco Paoli, pianistul Francesco Ferrini alaturandu-se formatiei in 2010. A urmat al doilea disc in 2010, Agony, unde aranjamentele orchestrale au devenit esentiale in muzica Fleshgod Apocalypse, detaliu consolidat inclusiv cu lansarea lui Labyrinth, in 2013.

Cvintetul s-a bucurat de recunoastere la nivel international, atat in randul ascultatorilor cat si presei de specialitate, iar la momentul actual este considerata elita metal a ramurii simfonice. Recent, pianistul Francesco Ferrini a inregistrat pentru viitorul album Dimmu Borgir.

Grave este una din putinele nume ale scenei death metal suedeze ramas activ inca de la finele anilor 80, avand un impact esential asupra genului, cel putin in spectrul sau european. Considerati drept unul din cei ‘the big four of sweedish death metal’, Ola Lindgren a ramas singurul membru constant in toti acesti ani, insa lista materialelor lansate este cu adevarat impresionanta: 12 albume, 3 EP-uri, 1 album live si 1 DVD lansat in 2006.

Grave nu este deloc un nume strain fanilor romani, in afara de contributia esentiala asupa genului, suedezii au colaborat si cu graficianul Costin Chioreanu pentru o serie de proiecte, de altfel concertand si in Romania.

JJ Peters, fostul tobosar I Killer The Prom Queen a format Deez Nuts in Melbourne, Australia in 2017. Numele l-a preluat dintr-o piesa semnata de Dr Dre, astfel nuantand atat influentele hardcore cat si cele hip-hop, in timp ce albumul de debut Stay True (2008) a inclus si un cover dupa Beastie Boys, Fight For YOur Right.

2008 a fost petrecut intr-un ciclu aproape non stop de concerte sustinute in Australia si Europa, urmat apoi de lansarea unui al doilea album, This One’s For You in 2010. Intre 2010 si 2013, Deez Nuts si-au consolidat pozitia pe mapamond drept una din cele mai importante nume hardcore contemporane. In 2013 au lansat Bout It, disc ce a inclus numeroase colaborari cu trupe din scena hardcore: Architects, Madball si Suicide Silence. Al patrulea album, Word Is Bond a urmat in 2015, fiind considerat cel mai ‘serios’ album de pana acum, cel putin din punct de vedere liric.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.