Memoriam va canta la Rockstadt Indoor Fest

BOLT THROWER a fost fara indoiala una din cele mai consistente si longevive formatii death metal britanice, ajunsa ulterior drept monument al subgenului, constant rezistand tentatiilor comerciale si mai mult, mereu fidela soundului original.

Faptul ca au ramas intr-o componenta solida a contribuit cu siguranta la stabilitatea formatiei, iar usor, usor Bolt Thrower a devenit o parte importanta din istoria muzicii metal. Dupa lansarea a opt albume de studio, ultimul datand din 2005, Bolt Thrower si-au anuntat retragerea permanenta in 2016, ca urmare a decesului tobosarului Martin Kearns.

Totusi, Karl Willetts, vocea Bolt Thrower nu avea sa lase aceasta mostenire deoparte si astfel a luat nastere MEMORIAM, un tribut adus lui Martin Kearns, grup in care activeaza alaturi de Frank Healy (Benediction, ex-Napalm Death), Andrew Whale (ex-Bolt Thrower) si Scott Fairlax (Benediction).

In esenta, Memoriam este o trupa old school death metal ce mentine standardele inalte impuse de proiectele afiliate, focusand tema lirica pe razboi, pierdere sau moarte. Initial grupul a fost conceput ca un tribut death metal, insa a fost evidenta nevoia de material propriu, astfel ca in mai putin de doi ani Memoriam a lansat trei materiale, The Hellfire Demos II, For The Fallen si The Silent Vigil.

Memoriam vor concerta pentru prima data in Romania la Rockstadt Indoor Fest.

Rockstadt Indoor Fest este al doilea festival major de tip indoor desfasurat sub titulatura Rockstadt. Evenimentul isi propune sa reuneasca, din nou, nume etalon ale scenei metal internationale si va gazdui showuri excluse in Romania, un numar de zece formatii urmand sa urce pe scena festivalului.

Astfel, pana in acest moment au confirmat:

IHSAHN
SAMAEL
FLESHGOD APOCALYPSE
GRAVE
MEMORIAM
DEEZ NUTS
DORDEDUH

Pentru Rockstadt Indoor Fest au fost puse in vanzare un numar de 850 de bilete, disponibile online cat si in reteaua nationala Iabilet.ro. In Brasov, abonamentele sunt disponibile la club Rockstadt.

Etapele de presale sunt disponibile mai jos:

Primele 200 de bilete – 210 lei
Urmatoarele 300 de bilete – 230 de lei
Urmatoarele 350 de bilete – 260 de lei

TICKET LINK> https://www.iabilet.ro/bilete-rockstadt-indoor-fest-31949/

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.