Spread the love
COMA lansează astăzi, 11 aprilie, single-ul & videoclipul „BINE”, în cadrul unui concert ce se va desfășura cu casa închisă, în Club Control, începând cu ora 20:00.

Noua piesa COMA – „BINE” –  va avea premiera radio în această seară, în emisiunea Playground cu Despot si Hefe @ Rock FM, începând cu ora 21:00, și va fi disponibilă pentru ascultare și descărcare pe toate platformele digitale, după concertul din Control, aici:

https://UMR.lnk.to/Coma-Bine

BINE” este o piesă cu mesaj puternic, completat și desăvârșit prin anexarea unui videoclip aparte, ce este integrat în proiectul VIDEO CONTENT.

Noua piesă a trupei COMA dorește a se prezenta publicului larg sub forma unui semnal de alarmă, ce vizează un fenomen grav, cu repercusiuni sociale, mentale, atitudinale și emoționale, ignorat uneori de adulți: bullying-ul. Deși alura occidentală a acestui cuvânt pare să îl separe printr-o oarecare distanță de societatea românească, fenomenul denumit de acesta este cât se poate de real și prezent în școlile din țara noastră.

Videoclipul single-ului „BINE” va putea fi urmărit pe canalul oficial de YouTube al trupei COMA, după concertul din acestă seară (https://www.youtube.com/user/comaofficial).

COMA înseamnă:
Cătălin Chelemen – voce
Dan Costea – voce/ chitară
Răzvan Rădulescu (DJ Hefe) – scratches/ samples/ keys
Sorin Petrescu –  bass
Răzvan Albu – tobe
Matei Tibacu-Blendea – chitară

Mai multe pe:
https://www.youtube.com/user/comaofficial/videos
https://www.facebook.com/comaband/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.