IRIS lansează noul album în data de 23 octombrie, la Hard Rock Cafe

La un an de la concertul aniversar #IRIS40, legendara trupă rock își respectă promisiunea făcută fanilor și lansează un nou material discografic în cadrul unui concert de amploare.

„Lumea toată e un circ” este titlul noului album IRIS ce va fi lansat marți, 23 octombrie, la Hard Rock Cafe din București. Albumul conține 17 melodii înregistrate de IRIS pe parcursul unui an de zile. Muzica aparține membrilor trupei IRIS, iar versurile sunt semnate de George Costinescu, Relu Marin, Sorin Poclitaru, Andrei Păunescu și Liliana Ștefan. Un element inedit este reprezentat de prezența actorului Bogdan Stanoevici, a cărui voce se poate auzi în câteva intervenții recitative.

Primele trei single-uri de pe acest nou album au fost prezentate publicului începând cu vara anului trecut, fiecare dintre acestea fiind lansat alături de câte un videoclip. Noile piese s-au bucurat de un adevărat succes, atât în mediul online, unde au primit multe precieri, cât și în cadrul concertelor, când spectatorii au cântat alături de membrii trupei versurile melodiilor.

Primul material înregistrat în noua formulă a trupei a fost „Poți spune orice”, o adevărată declarație de forță, dar și de sincronizare perfectă, single-ul fiind înregistrat cu două seturi de tobe la care se aflau tatăl și fiul, Nelu și Cristi Dumitrescu. După trei luni a fost lansat următoarea piesă, Poveste fără sfârșit, o baladă ce spune o poveste pe care fiecare a trăit-o măcar o dată în viață. Noapte nebună” este cel de-a treilea single dezvăluit de IRIS în ultimul an, o piesă plină de energie, dar și de trăiri, care a marcat și începutul colaborării cu Liliana Ștefan.

IRIS îi are în componență pe: Nelu Dumitrescu (tobe, membru fondator), Nuțu Olteanu (chitară, membru fondator), Relu Marin (claviaturi), Costi Sandu (voce), Andrei Bălașa (chitară), George Costinescu (chitară bas) și Cristi Dumitrescu (tobe).

Evenimentul de lansare a noului album IRIS este organizat de Fundația IRIS și BestMusic.

Biletele sunt disponibile aici: http://smarturl.it/IRIS-bileteHRC.

Videoclipul piesei „Poți spune orice poate fi vizionat aici: link

Videoclipul piesei Poveste fără sfârșit poate fi vizionat aici: link

Find us on web: Facebook, website

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.