Spread the love

Bullet For My Valentine revin la Bucuresti pe data de 8 aprilie 2019 la Arenele Romane (cort incalzit) in cadrul unui concert ce se anunta memorabil. In deschiderea trupei din Tara Galilor vor urca pe scena cei de la Enterfire.

Enterfire vin din Londra si abordeaza un mix de Thrash Metal si Progressive cu influente melodice.O prezenta noua pe scena muzicala, bazele formatiei au fost puse de Niki B in 2017 caruia i s-au alaturat alti trei artisti cu un background muzical bine conturat.

Sound-ul specific trupei a rezultat din faptul ca fiecare artist are influente diferite din punct de vedere muzical, de la Pantera si Venom la Led Zeppelin sau Dream Theater.

Debutul trupei a avut loc tot in 2017 cu lansare piesei ‘Slave of Time’ iar apoi a single-ului ‘Upon Humanity’, ambele extrase de pe albumul de debut ce a fost lansat in luna Octombrie a anului trecut.

In momentul de fata Enterfire reprezinta:

Niki B – voce, chitara
Ioakeim Aktinoudis – chitara, backing vocals
Mr Webster – bass, backing vocals
Nick Thivaios – Drums

Biletele au urmatoarele preturi:

– Golden Circle (fara loc in fata scenei) – 205 lei in presale si 220 la intrare + taxe 10 lei
– Acces General (fara loc, in arena) – 165 in presale si 180 la intrare + taxe 10 lei

La pretul tuturor biletelor comandate se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Se pun in vanzare doar 400 de bilete Golden Circle si 1200 de bilete Acces General.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.