Spread the love

Mihaela Glăvan și COMA au lansat colecția capsulă COMA X MIHAELA GLĂVAN, într-un manifest creativ despre identitate muzicală și design urban. Colecția reflectă intersecția celor două personalități artistice ale autorilor – muzicală și fashion – într-o expresie senzorială modernă și sensibilă.

Colecția capsulă semnată Mihaela Glăvan x COMA pornește de la nevoia de exprimare și regenerare a omului modern; căutările, victoriile sau înfrângerile acestuia sunt dramatizate într-un tablou de piese articulate pe două registre – o zonă minimalistă de sneakers din piele all-black “with the COMA touch” și o zonă artistică mai complexă, cu imagini alb negru din concertele formației.

Caută-n mine fără să-mi spui…
Unele drumuri sunt prea scurte pentru prea multe de ascuns…
Norii se-nclină când din lacrimi ies scântei…
…sunt câteva dintre versurile care apar printate pe sneakersi sau în interiorul pantofilor, pe branțul acestora.

Colecția reunește 5 modele de sneakersi unisex, 2 în zona minimalistă și 3 în cea complexă, având aproximativ aceeasi structura: slip-on, sneakers și gheată.  Complementar, a fost dezvoltat un model de geantă tip borsetă, urmând două abordări stilistice diferite: una în zona minimalistă și alta mai elaborată, cu print alb negru pe textil și broderie de culoare roșie

În urmă cu un an, lansarea colecției Mihaela Glăvan de primăvară-vara 2018 a avut loc în cadrul unui eveniment în care formația COMA a cântat live, iar actrițe din noul val de talente au defilat pe muzica lor.

“Colaborarea cu Mihaela Glăvan ne bucură și ne onorează. Piesele acestei colecții au devenit o nouă oglindă care ne reflectă muzica, iar sentimentul este unul uimitor. Cu atât mai mult cu cât cei care ascultă muzica noastră cu plăcere ne vor “purta” versurile pe drumurile pe care le aleg”, au declarat membrii COMA.

“A fost un moment frumos și emoționant pentru mine, întrucât au acceptat cu bucurie această propunere și am creat împreună o experiență senzorială fantastică. De ani de zile merg la concertele lor și mă bucur de energia pe care o transmit prin muzică, iar de curând m-au inspirat să dezvolt această colecție. Cred cu tărie că ceea ce gândim și suntem, muzica pe care o ascultăm și piesele pe care le purtăm sunt legate de fire nevăzute ale emoției umane. Cu ocazia acestei colecții, am ales să le explorez, iar rezultatul este unul spectaculos”, explică Mihaela Glăvan.

Colecția semnată COMA X Mihaela Glăvan este disponibila online in magazinul www.mihaelaglavan.ro si poate fi vizionată în showrooom-ul designerului din Strada Sabinelor 104, Bucuresti.

Despre COMA

Una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din România, Coma s-a inființat la începutul anilor 2000. De-a lungul a 19 ani de activitate, Coma are în palmares 4 albume de studio (Somn 2001, Nerostitele 2006, Coma Light 2008, Orizont 2016) susținute de piese precum: “Bruzli Vs vandam”, “Nu vreau fetițo casă”, “Stai”, “În mine în șoaptă”, “Coboară-mă-n rai”, “Cântă-mi povestea”, “Un semn”, “Chip”, “Document” sau “Cel mai frumos loc de pe pământ”. Printre momentele importante ale trupei s-au numărat colaborarea cu Bill Gould (Faith No More) pe piesa “Mai presus de cuvinte” și concertul de lansare al albumului Orizont la Arenele Române, care a fost Sold Out. În  Noiembrie 2017 lansează alături de Greenpeace varianta acustică a piesei  ”Cel mai frumos loc de pe pământ”.  Coma a cântat în deschiderea concertelor unor trupe/artiști precum Linkin Park, Korn, Deftones, Incubus, Sepultura, Ozzy Osbourne, Therapy?, Soulfly, Ignite, Hed PE, Harmful feat Billy Gould (Faith No More), Born from Pain, Skunk Anansie, Biohazard si Dog Eat Dog

COMA înseamnă:
Cătălin Chelemen (voce)
Dan Costea (voce, chitară)
Răzvan Albu (tobe)
Sorin Petrescu (chitară bas)
Răzvan Rădulescu (DJ Hefe-scratchuri, efecte, keys)
Matei Tibacu-Blendea (chitară).

Facebook: www.facebook.com/comaband
Instagram: www.instagram.com/comaband/
Video: https://www.youtube.com/user/comaofficial

Despre Mihaela Glavan

Mihaela Glăvan este designerul din spatele brandului de încălțăminte & genți care-i poartă numele. Brandul s-a lansat în anul 2003 și a devenit în scurt timp unul dintre cele mai importante branduri românești de încălțăminte și marochinărie din țară.
Cu un design minimalist, smart – arhitectural, piesele Mihaela Glăvan se disting prin complexitatea și diversitatea croielilor, rafinamentul cromatic și calitatea materialelor.
Pantofii Mihaela Glăvan sunt realizați în exclusivitate în propriul atelier de producție, situat în București, și sunt exportați în întreaga lume.

Facebook: https://www.facebook.com/MihaelaGlavan/
Instagram: https://www.instagram.com/mihaelaglavan/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.