Spread the love

Toamna aceasta culegem roadele muncii din “gradina de creatie” a baietilor de la DAYS OF CONFUSION! Formatia romaneasca revine in atentia publicului cu un nou single de studio – “Lia (Ramai cumva)” – si un nou videoclip, noutatea si surpriza fiind chiar lansarea primei lor melodii compusa in limba romana. Concertul va avea loc miercuri, 20 noiembrie, la Expirat Halele Carol, Sala Compresoarelor (Str. Constantin Istrati nr 1. https://goo.gl/maps/txYLKnK87o92). In deschidere vor canta cei de la Safari Sky.

Accesul publicului se face cu incepere de la ora 20.00.

Lia (Ramai cumva)” este prima noastra piesa noua dupa 2 ani de la aparitia albumului “Yin & Out”. In acelasi timp, este prima oara cand compun versuri in limba romana. A fost ciudat la inceput, dar imi propusesem inca de anul trecut sa infrunt aceasta temere. Intotdeauna mi s-a parut ca nu pot sa fiu creativ decat in engleza. Suna bine orice as fi facut, cumva, si venea natural… Este o adevarata provocare sa compui versuri in romana pentru muzica rock si metal si cred ca sunt putine trupe romanesti care canta in limba romana si suna bine. In mod cert, nu renuntam la ideea de a canta in limba engleza. De data aceasta, am vrut foarte mult sa vedem cum ne descurcam si sunt chiar curios de cum va fi primita piesa. Cine este “Lia”? Este copilul din fiecare dintre noi, care se lupta sa ramana in viata, pentru ca ne-am transformat in adulti si suntem pe cale de a-l uita de tot… bucuria, blandetea, sinceritatea si frumusetea care vor sa traiasca in noi si atunci cand inaintam in varsta. Abia asteptam lansarea din 20 noiembrie, din Expirat!, a declarat Cosmin Lupu (voce/chitara).

Program:
• Open Doors: 20.00
• Safari Sky: 21.00 – 21.40
• DAYS OF CONFUSION: 22.00
Acces: 30 lei – presale / 40 lei – la intrare
Bilete sunt disponibile in presale via iaBilet.ro!

DESPRE DAYS OF CONFUSION

DAYS OF CONFUSION, trupa Universal Music Romania, este cea mai cunoscuta formatie romaneasca de djent/modern progressive metal ce a luat fiinta in anul 2010, in București.

Baietii au obtinut pana in prezent premiul pentru BEST ROMANIAN METAL NEWCOMER 2012 (acordat de Metalhead), iar in 2014 au fost nominalizati la CEL MAI BUN HARD ROCK/HEAVY METAL (la OnAir Music Awards) și la BEST ROCK ARTIST (la premiile revistei Sunete).

In cei 8 spre 9 ani de cand Days Of Confusion sunt o prezenta activa pe scena muzicala au trecut prin schimbari de componenta care si-au pus amprenta intr-un mod pozitiv asupra formatiei, conturand maturitatea genului muzical pana in prezent.

Organizatorii de concerte aveau sa-i crediteze pe cei de la Days Of Confusion ca trupa in deschiderea multor concerte importante, precum ar fi legendarii QUEENSRYCHE, 20 octombrie 2013, sau cei de la KARNIVOOL, 20 iunie 2014, trupa australiana cu o aparitie foarte rara pentru scena metal din Romania sau, anul acesta, la Rock The City pentru THE CURE.

• `Seeds` (EP, 2012)
• `Yin & Out` (LP, 2017)




DAYS OF CONFUSION inseamna:
• Cosmin Lupu – voce/chitara
• Cezar Popescu – chitara/voce
• Andrei Zamfir – chitara bas
• Alex Halmagean – tobe

Mai multe informatii:

https://www.facebook.com/DAYS.OF.CONFUSION.OFFICIAL.PAGE
https://www.youtube.com/user/DaysOfConfusionTV

DESPRE SAFARI SKY

Safari Sky sunt o trupa de rock/grunge/stoner, infiintata in 2018. Au sustinut primul concert pe 22 noiembrie 2018, in Clubul Underworld, dupa cateva luni de repetitii in componenta actuala. Au mai cantat in Quantic, deschizand pentru Alister Mars, din Moldova, La Danube Rock Festival din Galaţi şi au deschis pentru The Mono Jacks în august, în Vama Veche.

Sunt patru personalitati muzicale diferite, cu influente de la Radiohead, Smashing Pumpkins, RHCP, Kyuss, pana la Dresden Dolls, Clutch, Slipknot sau Archive. Din toate astea, Safari Sky a sintetizat un sunet intens si zgomotos, pe alocuri, cu momente melodice si de progressive rock.

Componenta:

Silviu Lupu – voce
Stefan Vasile – chitara
Cosmin Nițu – bas
Alex Soare – tobe
Facebook: www.facebook.com/safariskyband/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCNMME8w4p7QJP-U4UrrF-gQ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.