Spread the love

Grecii de la Villagers Of Ioannina City revin in Bucuresti cu un concert deosebit, care va avea loc in data de 2 aprilie, pe scena clubului Quantic.

Acest eveniment este un concert “satelit” al celei de-a IV a editii SoundArt Festival 2020, organizat de Cavalleria Events, si desfasurat in perioada 13-15 marie in club Quantic. Villagers Of Ioannina City va promova cel mai recent album de studio al trupei, “Age of Aquarius”!

Biletele au fost puse in vanzare si se gasesc pe https://www.iabilet.ro/ la urmatoarele preturi:
• Presale – 35 lei
• In ziua concertului – 50 lei

Villagers Of Ioannina City se numara printre cele mai senzationale trupe rock/folk/psychedelic din Grecia, avand un sound special, bogat in influente muzicale traditionale din regiunea Epirusului.

Villagers Of Ioannina City a fost infiintata in 2007, intre lacurile si muntii spectaculosi din nord-vestul Greciei. Acest cadru geografic, atat de poetic, a avut o prezenta abundenta in directia muzicala a trupei inca de la albumul de debut, “Riza”, lansat in anul 2014, material ce poate fi descris ca un melanj intre groove-ul rockului clasic si unicitatea instrumentelor traditionale grecesti. La scurt timp dupa “Riza” a urmat EP-ul “Zvara/Karakolia” (2014), un material care completeaza povestea primului album si care a oferit trupei timpul necesar pentru a pregati ceea ce putem numi astazi unul dintre cele mai bune albume ale genului.

In toamna anului 2019, este lansat in mediul online albumul “Age Of Aquarius”, un material complex care a avut o perioada de productie de aproape 4 ani si care si-a demonstrat potentialul inca de la prima piesa. “Age Of Aquarius” este un adevarat festin muzical puternic inspirat din radacinile culturii grecesti, dar si un experiment nou cu toate versurile scrise si cantate in limba engleza ce deschide orizonturi noi pentru Villagers Of Ioannina City. Lansarea albumului “Age Of Aquarius” in format fizic va avea loc in data de 3 aprilie sub egida Napalm Records.

FB event page: https://www.facebook.com/events/181256832968582/

Villagers Of Ioannina City

www.facebook.com/villagersofioanninacity/
www.youtube.com/user/VICband2010
https://vicband.bandcamp.com/

SoundArt & Cavalleria Events

www.facebook.com/soundartfestival/
www.facebook.com/Cavalleria.Events/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.