Spread the love

Arădenii „Arthur in Neverland ” lansează single-ul de debut, „Legacy”

„Arthur in Neverland” este un proiect muzical înființat în 2018 la Arad, ce explorează sonorități din sfera rock-ului melodic cu pasaje progressive.

Single-ul de debut „Legacy”, lansat sub forma unui lyric-video pe youtube, spune o poveste dintr-un univers distopic, dar asemănător până la identificare cu realitatea, diferențele urmând a le descoperi (sau nu) fiecare ascultător.

Single-ul a fost înregistrat și mixat de Cosmin HARBEI de la Corso Live Interface, fiind un produs independent, primul dintr-o suită pregătită de trupă.

Arthur in Neverland reunește multipremiații muzicieni adolescenți din Arad: Arthur HOREANU la voce și clape, Rareș BRETFELEAN la chitară, David STANA la bass, Luca DUMITRU la tobe.

Arthur are aproape un milion de vizionări pe canalul lui de YouTube (https://youtube.com/c/ArthurHoreanu), ajungând în atenția unor trupe ca Disturbed, Epica, Delain, Kamelot, care i-au distribuit pe paginile lor de Facebook coverurile, dar și a televiziunii germane Deutsche Welle, care l-a difuzat în 2015 în emisiunea PopXport.

Cu fosta lui trupă, Arthur a susținut zeci de concerte în Arad și în țară, figurând pe afișele festivalurilor ARTmania din Sibiu, rEvolution și Timland în Timișoara. În 2018 a întors toate scaunele la Vocea României Junior (PRO•TV) unde a avut o evoluție foarte apreciată și aplaudată de public și jurați, calificându-se în semifinală, iar prestația din „blind-uri” a fost inclusă de canalul The Voice Global în lista celor cinci ”Outstanding Rock Auditions in The Voice Kids”.

YouTube
Facebook
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.