Spread the love

Secret Society revine cu un nou clip în această vară: “Ne bucurăm mult să putem veni către publicul nostru cu o nouă piesă animată, cu un mesaj puternic și o producție de excepție. Am avut din nou ocazia să lucrăm alături de Milută Fluieraș într-un cadru superb oferit de Castle Film. De asemenea, forma finală a piesei are semnătura lui Gabriel “Pipai” Andrieș cu care lucrăm deja de câțiva ani și întotdeuna ne surprinde cu mixul lui. Abia așteptăm să ne revedem curând cu publicul, atât cu acest al doilea single al anului, dar și cu multe surprize pe care le pregătim. Rock on și vă așteptăm la concerte!”

Pe data de 17 iulie lansãm videoclipul celui de-al doilea single pregãtit anul acesta, “Out With A Bang” și vă invităm să îl vizionați!

Noul single “Out With A Bang” va fi lansat oficial și disponibil pe Spotify, iTunes, Apple Music, Deezer, Youtube Music, Google Music și multe alte platforme de streaming.

Urmariți-i pe paginile de socializare pentru noi informații legate de noi materiale și pentru a vedea in ce orașe și în ce date va dau întâlnire, atunci cand situatia o va permite.

Youtube oficial Secret Society
Facebook oficial Secret Society

Andrei Manea – lead vocal
Vlad Muresan – guitars
Cătălin Ungureanu – bass
Victor Vrabete – drums

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.