Spread the love

Anul 2022 marca cea de-a 40-a aniversare a uneia dintre cele mai scandaloase, renumite și controversate trupe de heavy metal din lume – W.A.S.P., ocazie cu care formația americană anunța un turneu mondial cu o oprire inclusiv la București ( 17.05.2022 la Romexpo).
Din păcate pandemia și restricțiile din unele țări europene a forțat managementul formației W.A.S.P. să reprogrameze turneul european din 2022 pentru 2023. Biletele achiziționate rămân valabile pentru noua dată – 17 mai 2023 – București.

Conform OG Nr. 70 DIN 14 MAI 2020, cei care nu doresc păstrarea biletelor pentru noua dată pot opta pentru schimbarea acestora în vouchere. Această cerere se poate face în termen de 30 de zile de la prezentul anunț (la contact@ambilet.ro ), în caz contrat biletele devin automat valabile pentru noua dată a concertului.

Cu părere de rău, postăm mai comunicatul integral venit din partea managementului W.A.S.P.

W.A.S.P. va amâna turneul european 40th Anniversary Tour care era programat pentru primăvara anului 2022. Cu mare dezamăgire, din cauza situației actuale cu pandemia COVID-19, trupa este forțată sa amâne turneul pentrul primăvara anlui 2023.

Noile date ale 40th Anniversary World Tour vor fi reprogramate pentru martie, aprilie și mai 2023. Reprogramările pot fi vizualizate aici: WASPNation.com/tour. Vă rugăm să verificați noile date și locații din apropierea dumneavoastră. Toate biletele deja cumpărate pentru anul 2022 vor fi valide pentru show-urile din 2023.

Toate datele pentru turneul American 2022-40th Anniversary Tour vor decurge normal.

Noi, cei de la W.A.S.P. Nation vă mulțumim tuturor pentru susținere și înțelegere.

Blackie Lawless a spus câteva cuvinte despre reprogramarea turneului european 2022: „Cu enormă frustrare sunt forțat să anunț că W.A.S.P. trebuie să amâne ramura europeană a turneului 40th Anniversary World Tour. Această pandemie meschină care a furat libertatea și viața oamenilor, care a provocat nenumărați artiști să-și anuleze sau să-și amâne concertele timp de ani de zile, își scoate din nou colții vicioși ca să ne revendice…din nou! Am muncit din greu atâta timp pentru a face din acest turneu o sărbătoare, nu doar pentru fani dar pentru toți cei implicați. Sunt trist, nervos, obosit și supărat, dar voi cita din poemul marelui W.E Henley, Invictus, ‘Capul îmi este însângerat, Dar nu plecat’. Asta este ce doresc și de la voi toți, să vedeți dincolo de acest moment plin de durere și pierdere, și NICIODATĂ să nu vă lăsați pradă acestui LUCRU! Datele din America vor continua cum este plănuit-DAR- NE VOM vedea cu toții anul viitor Europa!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.