Spread the love

Supergrupul suedez Haunted este al doilea nume internațional de pe afișul POSADA ROCK FESTIVAL 2022, care va avea loc în perioada 2-4 septembrie pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel.

Cu 9 albume de studio plus două discuri live, THE HAUNTED și-au creat în cei aproape 26 de ani de carieră o reputație solidă pe aglomerata scenă metal din Gothenburg, reușind apoi să capete statutul de trupă internațională, cu turnee în Europa și în afara ei.

În 2014, THE HAUNTED a trecut la un nou nivel prin cooptarea chitaristului Ola Englund, care între timp a devenit unul dintre cei mai celebri YouTuberi din zona metal, cu peste 700.000 de followeri, declarat Best Internet Personality doi ani la rând de publicația Total Guitar.

În ciuda unui traseu tumultuos, cu dese schimbări de componență, THE HAUNTED și-au păstrat locul special pe scena metal mondială, datorită unui public fidel deschis la minte, muzicienilor talentați care fac parte din trupă, dar și flerului de care au dat dovadă cu fiecare album lansat la timpul potrivit. La asta se adaugă și două Grammy-uri suedeze, prin care prestigioasa industrie muzicală scandinavă a recunoscut meritele trupei care îmbină elemente de thrash, melodic death și groove metal.

THE HAUNTED se alătură legendei britanice Paradise Lost pe afișul Posada Rock 2022 și va urca pe scena din Câmpulung Muscel în seara de sâmbătă, 3 septembrie. În perioada imediat următoare vom anunțat alte trupe mari internaționale în recital, acoperind o arie largă de genuri.
Nici în acest an nu va lipsi competiția dedicată formațiilor din underground, care vor concura pentru premii consistente.

Abonamentele pentru cele 3 zile de festival sunt disponibile la bit.ly/AB-Posada2022.

Pentru încă o săptămână, până la 1 aprilie, abonamentele vor fi valabile la prețul de PRESALE 1 ➡️ 250 de lei.

Ulterior, ele vor putea fi achiziționate după cum urmează:
🔴 PRESALE 2 ➡️ 300 de lei până pe 1 mai 2022;
🔴 NORMAL ➡️ 350 de lei până pe 1 septembrie 2022.

În cazul în care cele 5.000 de abonamente nu se vor epuiza și evenimentul nu va fi SOLD-OUT, pe perioada festivalului vor fi disponibile la intrare abonamente și bilete pentru o zi la prețuri care vor fi anunțate cu câteva zile înainte.

La toate prețurile acestea se adaugă comisionul de ticketing.

Festivalul Posada Rock este organizat de Asociația Rock Culture în parteneriat cu Primăria Câmpulung, fiind proiect prioritar al Ministerului Culturii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.