Spread the love

Moonspell canta la Bucuresti, joi, 12 mai 2022 la Arenele Romane, open air. Primele 500 de bilete din fiecare categorie au pret earlybird. BUCOVINA si Fragment Soul (Grecia) sunt invitati speciali.

La minim 4 bilete cumparate aveti discount 10%
Moonspell este formatia etalon a scenei metal portugheze, fiind si una dintre cele mai importante prezente ale gothic metalului international.

Cu o activitate de trei decenii, Moonspell a lansat 12 albume de studio, cel mai recent fiind oferit fanilor la inceputul lui 2021. Este vorba de Hermitage, material care a primit laude atat din partea fanilor cat si a specialistilor.

De-a lungul timpului, Moonspell a urcat pe scena celor mai importante festivaluri din Europa si a sustinut turnee in intreaga lume alaturi de nume precum Dimmu Borgir, Danzig, Cradle of Filth, Septicflesh si multi altii.

Moonspell este recunoscuta pentru forta emanata in cadrul showurilor live, forta la care vom fi si noi martori in curand. Fernando Ribeiro, carismaticul solist a declarat urmatoarele cu privire la turneul care va ajunge si in Romania: “Suntem bucurosi sa anuntam primele concerte din cadrul ‘The Greater Tour’ pe care dorim sa il extindem la nivel mondial pentru a sarbatori al treilea deceniu de existenta Moonspell. Suntem nerabdatori sa ne reintoarcem in locurile in care am mai fost sau sa ajungem pe noi teritorii. In 2022 vom fi in turneu si ne vom vedea si la festivaluri iar pentru a sarbatori cele trei decenii Moonspell vom lansa editii comemorative pentru materialele vechi precum Anno Satanae sau Wolfheart.”

Biletele se gasesc pe iabilet.ro si in reteaua iabilet la urmatoarele preturi:

– earlybird – primele 500 de bilete din fiecare categorie – 99 lei Acces General si 139 lei Golden Circle (in fata scenei)
– presale – 119 lei Acces General si 159 lei Golden Circle
– la acces 140 lei Acces General si 180 lei Golden Circle

La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Copiii sub 2 ani au acces gratuit insotiti de un adult posesor de bilet valabil.

Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le protejeze acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locatie propice pentru evenimentele de gen. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu fix inainte de concert. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert.

Accesul cu umbrele este interzis.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment BestMusic powered by ROCK FM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.