Spread the love

După participarea la X Factor Sezonul 10, trupa de rock Secret Society continuă seria de reușite și lansează un nou videoclip. Piesa se numeste “Departe de aici” și este o colaborare cu rapperul Casper, și el fost concurent al emisiunii X Factor.

 

Videoclipul piesei „Departe de aici”, care va fi inclusă pe viitorul album al trupei, poate fi vizionat în premiera pe pagina de Youtube Secret Society, iar piesa poate fi ascultată live în premieră la concertul pe care trupa îl va sustine pe 21 aprilie la Uzina Coffee în București.

„Ne bucurăm mult să oferim publicului nostru o melodie de care suntem foarte mândri, realizată în colaborare cu Casper, un bun prieten de pe platourile de filmare X Factor. Piesa produsă de Darren Carikas de la Ghost Machine Studios are un mesaj puternic și o abordare modernă, care combină metal-ul și rap-ul iar videoclipul semnat Paul Moldovan aduce dinamism și completează cu energie mixul inedit de stiluri”, au declarat membrii trupei Secret Society. „Așteptăm cu nerăbdare să ne revedem curând cu publicul și sperăm ca până la finalul anului să lansăm un nou album marca Secret Society. Rock on și vă așteptăm la concerte!”, au adăugat aceștia.

Videoclip Secret Society – „Departe de aici” – link video

 

Noul single „Departe de aici” este disponibil și pe Spotify, iTunes, Apple Music, Deezer, Youtube Music, Google Music și multe alte platforme de streaming.

Despre Secret Society

 

Înființată în primăvara anului 2010, Secret Society este o trupă rock din București. Din componența actuală a trupei fac parte: Andrei Manea – voce, Vlad Mureșan – chitară, Cătălin Ungureanu – chitară bas, Victor „Rammy” Vrabete – tobe și backing vocals. Trupa a lansat un album cu melodii proprii – „So It Begins…” (2014) și trei videoclipuri. Stilul Secret Society este influențat de trupe hard rock din anii ‘70 și ‘80 precum Deep Purple, Pink Floyd, Bon Jovi, Guns N’ Roses, Eagles, AC/DC, Europe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.