Spread the love

Format în Nottingham, Marea Britanie, Lucid Conformity combină brutalitatea zdrobitoare a materialelor death metal cu tehnicitatea și melodii și voci puternice. Suficient pentru a descompune pereții care vin în calea acestei mașinarii bine unse! Ambii membri Dale (Merciless Terror / Eviscerate Carnage) și Tom (Cacodaemonic, Insidious, Akarusa Yami, Eviscerate Carnage) și-au croit drumul prin scena metalică în ultimele 2 decenii. Impreuna, au adus muzica trupei publicului din întreaga lume, cum ar fi Japonia, Finlanda, Europa și Marea Britanie, la festivaluri de renume precum Bloodstock Open Air, UK Tech-Fest & Inferno Metal Fest, Norvegia.

“Life Stealer” este primul single lansat de Lucid Conformity, piesa extrasa de pe albumul „Architects of Madness” lansat digital prin Recharger Records pe 1 mai 2020.

“Am scris acest album în ultimii doi ani și am decis să pornim în sfârșit această mașină și să facem ca angrenajele să se rostogolească. Life Stealer a fost aleasă ca fiind prima noastra melodie pentru că credem că prezintă un asalt absolut naucitor pe care ar trebui să îl aștepți de la album. ” – spune Dale.

https://www.facebook.com/pg/lucidconformity/

Lucid Conformity

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.