Spread the love

După finalizarea campaniei de strângere de fonduri, Riot Monk anunță și data oficială a lansării noului lor album „AER” care urmează să fie disponibil pe toate platformele de streaming începând cu data de 20.11.2020.

La ora actuală, albumul „AER” poate fi pre-salvat pe orice platformă muzicală urmărind linkul de mai jos.

https://riotmonk.ffm.to/aernewalbum.opr

Suntem încântați să vă anunțăm că noul nostru album „AER”, pentru care am muncit încă din 2018, este gata de lansare și va fi disponibil pe toate platformele de streaming începând de Vineri, 20 Noiembrie. Vă invităm să pre-salvați albumul pe SpotifyYouTubeBandcampApple Music, oriunde ascultați muzică și să îl ascultăm împreună când iese ca feciorii și feciorițele.
V-am țucat!”

Născuți și crescuți pe malurile Săsarului, sub umbra Combinatului Siderurgic Pheonix Baia Mare, Riot Monk au început să emită noxe din aria Grunge/ Alternative încă din anul 2015. În 2016, când au ieșit pe piață cu primul lor EP, publicul a apreciat sound-ul lor fresh după care îi putem distinge în oceanul metalului alternativ autohton. Scopul lor declarat e să readucă în actualitate grunge-ul anilor ’90, într-o abordare modernă.

Inspirați de Pearl JamStaindSoundgardenPanteraCrowbarNirvanaLynyrd Skynyrd, sau Alice in Chains, băieții și-au făcut un nume, devenind încă din 2016 vicecampioni GBOB România. În Octombrie 2020 formația a organizat o campanie de strângere de fonduri pentru lansarea noului lor album „AER”.

RIOT MONK sunt: 
Radu Iaszberenyi – Voce
Mihai Goth – Chitară
Lorand Czibere – Bas
Mircea Grosu – Tobe
Vladimir Gheorghiu – Artist Vizual

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.