Spread the love

Trupa britanica Asking Alexandria revine la Bucuresti pe 4 iulie la Club Quantic. Primele 200 de bilete au pret earlybird si se pun in vanzare vineri pe 27 ianuarie la ora 12:00.
Formata initial in Dubai, in 2006, Asking Alexandria este un proiect metalcore inedit pus pe picioare de catre chitaristul Ben Bruce care, dupa lansarea primului sau album, “The Irony of Your Perfection”, a crezut cu tarie in potentialul proiectului sau si a decis sa-l mute in Anglia, in anul 2008, unde avea sa sa-si formeze o baza de fani neasteptat de numeroasa.

Succesul international al grupului Asking Alexandria, devenit ulterior un devarat fenomen, a survenit imediat dupa lansarea albumului “Stand Up and Scream”, in anul 2009. Versurile unor piese precum “The Final Episode”, “Not The American Average” sau “A Prophecy” au devenit mantre pe buzele tinerilor din intreaga lume.

Urmatorarele albume din palmaresul grupului, “Reckless & Relentless”, lansat in 2011 si “From Death to Destiny”, lansat in 2013, au consolidat ceea ce toata lumea stia deja, Asking Alexandria este una dintre cele mai iubite formatii de metalcore din lume, iar acest lucru este usor de demonstrat prin numarul de albume vandute la nivel international. Cu zeci de milioane de vizulizari in mediul online, noul material al formatiei, “The Black” a fost clasat la scurt timp dupa lansare pe locul 9 in topul Billboard 200, plansand formatia intr-unul dintre cele mai bune momente din cariera ei.

Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:

– 99 lei – primele 200 de bilete
– 129 lei – urmatoarele 200 de bilete
– 139 lei – in presale
– 150 lei – la acces

Se pun in vanzare doar 800 de bilete.

La toate preturile biletelor se adauga comisionul de ticketing.

Un eveniment BestMusic Live & METALHEAD powered by ROCK FM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.