Spread the love

Câştigătorul X-factor România 2012, Tudor Turcu, va cânta în deschiderea concertului Dark Tranquillity de la Bucureşti, alături de trupa eyeSEEred.

Tudor Turcu a cochetat cu muzica, îndeosebi cu muzica metal, dintotdeauna, însă a dobândit notorietatea odată cu participarea la X-factor. În cadrul concursului difuzat de Antena 1, Tudor a surprins juriul şi telespectatorii cu interpretarea sa cu care a dorit să promoveze muzica rock, inserând în prestaţiile sale pasaje de growl, specifice death metalului. Curajul şi dăruirea i-au adus marele premiu, dar şi simpatia publicului şi celebritatea pe care le merită din plin.

În 2013, Tudor se întoarce la vechea sa pasiune: melodic death metalul, revenind în trupa eyeSEEred din care a făcut parte încă de la începutul anilor 2000. Stilul trupei este influenţat de nume mari ale muzicii metal precum Arch Enemy, In Flames, Opeth şi, bineînţeles, Dark Tranquillity.

Puteți asculta mai jos piesa “Nothing in between”:

Dark Tranquillity este una dintre cele mai mari formaţii de melodic death metal din lume, fiind chiar printre precursorii genului. În cei peste 20 de ani de carieră, suedezii au revoluţionat muzica metal, aducând câte un element nou cu fiecare album. Pe 27 mai 2013, Dark Tranquillity vor lansa cel de-al zecelea material discografic, numit „Construct”, a cărei prima piesă „For Broken Words” a fost deja dată publicităţii.

Tudor Turcu feat. eyeSEEred şi Dark Tranquillity vor oferi un show de melodic death metal aşa cum nu a mai fost demult în România.

Biletele sunt disponibile la preţul de 75 de lei (până la data de 2 mai) şi 85 de lei (în ziua concertului), prin rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe www.eventim.ro.

dark tr tt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.