Spread the love

Rock_in_Parc_poster-Iunie2-166x232 (1)Phoenix Entertainment și Sfinx Experience au plăcerea de vă anunța headlinerii Festivalului Internațional „Rock în Parc”, alături de care vor cânta trupele românești, câștigătoare ale edițiilor de calificare. Ediția precedentă a festivalului „Rock în Parc”, care a avut loc în vara anului trecut, s-a bucurat de un succes extraordinar și a încurajat organizarea unui eveniment de o amploare și mai mare.

Astfel, formațiile The Troggs și The Animals vor concerta pe 13, respectiv 14 iunie, la Arenele Romane, în cadrul unui eveniment dedicat ascultătorilor muzicii rock, de toate vârstele. Pentru că organizatorii își doresc să promoveze muzica de calitate, accesul publicului va fi GRATUIT.

Cea de-a treia şi ultima ediţie de calificare Rock în Parc s-a desfăşurat pe 26 aprilie la Arenele Romane.

12 trupe s-au întrecut pentru a câştiga simpatia publicului şi a juriului şi pentru a dobândi un loc în cadrul Festivalului Rock în Parc ce va avea loc în 13-14 iunie.

Marii câştigători ai ultimei etape de calificare sunt: Tudor Turcu feat. The Colours, George Sărluceanu, Rock4ce şi Just another lie.

Astfel, tabloul Festivalului Rock în Parc este complet. Reamintim că în perioada 13-14 iunie, The Troggs şi The Animals vor concerta în Parcul Carol I, la Arenele Romane, într-o celebrare a rockului autentic. Alături de britanici, vor mai concerta trupele româneşti care au câştigat cele trei etape de preselecţii. Acestea sunt: 9,7 Richter, Masked Toys, Loungerie II, Burning Table, Vespera, DinUmbră, Red Cat Bone, Clar de lună, Plastik Charm, Stema, Reborn, George Sărluceanu, Just another lie, Rock4ce şi Tudor Turcu feat. The Colours.

Programul festivalului va fi transmis curând.

Nu uitaţi că intrarea va fi liberă!

Coproducători : Sfinx Experience și Phoenix Entertainment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.