Spread the love

Air Guitar Ro

Air Guitar Romania (in calitate de organizator), impreuna cu Maximum Rock Festival va readuce in atentie Campionatul National de Air Guitar, aflat la cea de-a doua editie.

PRESELECTII
Preselectiile pentru finala mare vor avea loc in cadrul warm-up party-ului pentru Maximum Rock Festival 2014 de pe data de 19 Octombrie la clubul Colectiv din Bucuresti, aflat pe strada Tabacarilor nr.7. Programul acestui warm-up din care va face parte si concursul organizat de noi va fi comunicat in curand. In cadrul acestor preselectii se vor alege trei finalisti care vor fi automat inclusi in Finala mare a Campionatului National de Air Guitar care va avea lor pe scena Drumstage in cadrul Maximum Rock Festival 2014 din data de 25/26 Octombrie 2014 la Turbohalle, Bucuresti. De asemenea, cei trei finalisti alesi in cadrul warm-up party-ului vor primi premii surpriza.

INSCRIERI
Inscrierile la preselectii presupun trimiterea unui mesaj privat cu textul INSCRIERE pe pagina AirGuitar Romania de pe Facebook (LINK AICI) sau la fata locului, inainte de inceperea concursului, mesajul de inscriere va trebu sa contina numele complet, orasul si varsta. Pentru acest concurs, organizatorii au stabilit limita minima de varsta la 18 ani. Proba va consta in simularea interpretarii la chitara in orice mod posibil sau imposibil al unui fragment de 60 de secunde pe care il vor auzi pentru prima data chiar pe scena. Nu este nevoie de nici un alt echipament suplimentar pentru participare, dar orice aditie la costumatia scenica va fi un plus la nota acordata de catre juriu.

FINALA MARE
Dupa preselectii, cei trei finalisti participanti la finala mare a Campionatului National de Air Guitar vor avea de trecut doua probe. Pentru prima vor trebui sa isi pregateasca ei fragmentul sau colajul favorit de 60 de secunde impreuna cu coregrafia si costumatia pe care au pregatit-o de acasa, a doua proba constand in simularea interpretarii pe un fragment stabilit de catre juriu, in premiera, la fata locului.

Pentru ambele concursuri, juriu va fi alcatuit din reprezentanti ai Air Guitar Romania, Maximum Rock Festival, precum si cunoscuti artisti si reprezentanti ai sponsorilor.

PREMII
Castigatorul finalei Campionatului National de Air Guitar va pleca in Finlanda intre 27/30 August 2015 pentru a reprezenta oficial Romania la Campionatul Mondial de Air Guitar din 2015 si care se desfasoara anual de douazeci de ani, avand toate cheltuielile platite de catre organizatori, iar locurile 2 si 3 vor avea accesul asigurat la unul dintre oricare din evenimentele organizate de catre Maximum Rock in 2015. De asemenea, toti cei trei finalisti vor beneficia de cate un pachet VIP (meet & greet) in cadrul Maximum Rock festival 2014 pentru un artist la alegere.

Va reamintim ca Campionul National en titre este Stefan “Buvnitz” Zaharescu, participarea lui la Campionatul Mondial de Air Guitar a adus Romaniei un merituos loc 12 dintr-un total de 24 de tari la chiar prima participare. Puteti urmari evolutia lui chiar la link-ul urmator:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=JNYdHIob2M8&w=580&h=353]

Actualul Campion Mondial de Air Guitar desemnat in 2013 este americanul Eric “Mean Melin” Melin a carui evolutie in concurs poate fi vazuta aici:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Iq5aWzD_MfM&w=580&h=353]

Pentru mai multe video-uri de la Campionatul Mondial puteti accesa link-ul urmator: https://www.youtube.com/user/worldairguitar

Va asteptam!

Echipa Air Guitar Romania si Maximum Rock Festival

Maximum Rock Festival 2014 este cel mai mare festival indoors din Romania si evenimentul metal must-see al toamnei la Bucuresti. Festivalul are loc intre 24 si 25 octombrie 2014, la Turbohalle si strange pe scena nume importante ale scenei metal internationale si locale: Dark Tranquillity, Evergrey, Tristania, Threshold, Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Noctiferia, I’m The Trip, Code Red, Neutron si Open Mind.

Afis-Maximum-Rock Festival 2014_6
Astfel, in momentul de fata, programul pe zile al evenimentului este urmatorul:

24 octombrie 2014: Evergrey, Tristania, Threshold, Krepuskul, I’m The Trip, Neutron
25 octombrie 2014: Dark Tranquillity, Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Noctiferia, Code Red, Open Mind

Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:
Bilete normal – valabile pentru 1zi (85 lei / 19,5 euro) – Sold Out!
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro – 1300 bucati) – Sold Out!
In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 95 lei / 21,5 euro iar abonamentul 125 le / 28,5 euro
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 110 lei iar abonamentul 135 lei
Abonament special (125 lei / 28,5 euro – in limita stocului disponibil) – include:

– acces 2 zile la festival
– acces warm up party festival*
– acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
– poster festival
– pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea.

Biletele / abonamentele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.
Afla mai multe despre regulamentul biletelor AICI.
Biletele se pot achizitiona si din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro)

Biletele achizitionate prin PayPal sau direct de la sediul Promusic Events & Maximum Rock Romania beneficiaza de DVD-ul Maximum Rock Festival 2013, un DVD intr-o editie limitata, in format digipack, ce ne prezinta editia 2013 a acestui festival!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.