Spread the love

korn_cover1-765x315

Americanii de la Korn, care vor concerta pe 3 august la Bucuresti, au lansat la finele saptamanii trecute un remix al piesei “Bitch Better Have My Money”, cel mai recent single Rihanna.

Piesa, lansata de cantareata in martie 2015, a fost rapid transformata de cei de la Korn intr-o piesa Nu metal si nu suna rau deloc! Coverul a fost publicat pe contul de Youtube al trupei vinerea trecuta:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Pgcpuu7xC3g&w=580&h=353]

Remixul nu vine ca o surpriza pentru fanii Korn, intrucat vocalistul Jonathan Davis a anuntat recent ca se va implica si in diferite alte proiecte, inclusiv un material acustic cu Marylin Manson si o piesa cu cei de la Big and Rich.

Pe Korn ii putem vedea pentru prima data in Bucuresti pe 3 august, intr-un concert ce face parte din din turneul ce marcheaza 20 de ani de la lansarea primului material discografic al trupei. Concertul, organizat de Emagic, va avea loc la Arenele Romane si reprezinta cea de-a doua vizita a trupei in Romania, dupa prezenta in cadrul editiei din 2010 a festivalului Peninsula de la Targu-Mures.

Korn va concerta in formula Jonathan Davis (voce, cimpoi), James ‘Munky’ Shaffer (chitara), Brian ‘Head’ Welch (chitara, backing vocal), Reginald ‘Fieldy’ Arvizu (chitara-bas) si Ray Luzier (tobe, percutie). In deschidere vor urca pe scena Point Blank (Macedonia), Coma, Implant Pentru Refuz, Planet H si DJ Hefe (Romania).

Biletele pentru concertul Korn de la Bucuresti pot fi achizitionate de pe www.eventim.ro si www.myticket.ro si de la partenerii afiliati, la pretul de 160 de lei. Pentru cei mai infocati fani exista si o categorie speciala de bilete early entry, in numar limitat, ce le va asigura accesul mai devreme in spatiul de eveniment. Acestea costa 200 de lei. In ziua evenimentului, la intrare, biletele ramase disponibile vor putea fi achizitionate la pretul de 180 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.