Spread the love

Ixmucane – un nou proiect muzical stoner/sludge “made in Oradea”

ixmucane bandIXMUCANE este un trio oradean care se anunta a fi un adevarat deliciu pentru iubitorii sonoritatilor stoner/sludge. Trupa a fost infiintata in Oradea, in vara anului 2015 de catre Andrei Beju (Spiritual Ravishment) si Sebi (Spiritual Ravishment, ex-Roadkillsoda). Formula proiectului devine completa in momentul in care se alatura si Marcel Florut (Mujko Orchestra, ex-Noir, ex-Nymurix). Stilul abordat este un stoner/sludge pregnant, cu un sound care aduce aminte de anii ’90.
Asadar, o trupa formata din muzicieni cu experienta, care au decis sa inceapa o poveste complexa pe care urmeaza sa o descoperiti pe parcurs. De ce poveste? Pentru ca IXMUCANE nu e doar muzica – e o experienta personala, e o calatorie itineranta intre sacru si profan – lucram, mancam, dormim si ne trezim in dimineata urmatoare pentru a repeta aceleasi lucruri. Trebuie sa vezi mai mult de-atat… exista o parte mai vie, partea din lumina. Am facut totul pentru a o gasi? Am fost acolo? Nu ne aflam in aceasta lume doar pentru a merge prin impulsuri rutinante. In mare, acesta este rezumatul conceptului IXMUCANE care acum urmeaza sa fie explorat.

Asadar, prima carte de vizita a trio-ului oradean este single-ul intitulat “Heading For A Fall” al carei clip il puteti regasi mai jos:

Mai multe informatii vor putea fi regasite pe pagina de facebook a trupei:
https://www.facebook.com/ixmucaneband

heading for a fall cover

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.