OCEANS OF SLUMBER este cel mai nou nume confirmat pentru Rockstadt Extreme Fest – INDOOR EDITION

12473954_10207984611326729_8783090673953156146_oGrupul american OCEANS OF SLUMBER este cel mai nou nume confirmat pentru Rockstadt Extreme Fest – INDOOR EDITION, festival ce are loc in perioada 21-22 octombrie, la Brasov.

Pana in acest moment au confirmat: ENSLAVED – Show aniversar 25 de ani, NE OBLIVISCARIS si OCEANS OF SLUMBER.

Abonamentele au fost puse in vanzare in retea nationala via Bilete.ro si Eventim, primele 300 de abonamente fiind disponibile la pretul de 100 de lei. In Brasov, biletele se pot gasi la club Rockstadt.

Nu vor exista bilete pe zile!

Festivalul se va desfasura in doua locatii din Brasov, binecunoscutul club ROCKSTADT si KRUHNEN MUSIK HALLE, o noua locatie de evenimente cu o capacitate de 1500 de locuri.

Asemenea festivalului din august, Rockstadt Extreme Fest – Indoor Edition – isi propune sa aduca in fata publicului, formatii in premiera in Romania, cat si showuri concept, exclusiviste, acoperind o gama muzicala variata.

FB EVENT: https://www.facebook.com/events/491878817686374/

Online, biletele pot fi achizitionate la urmatoarele linkuri:
Eventim: http://www.eventim.ro/ro/bilete/rockstadt-extreme-fest-2016-brasov-club-kruhnen-musik-halle-428764/event.html
Bilete.ro: http://www.bilete.ro/festival-rockstadt-extreme-fest-indoor-2016

Abonamentele pot fi achizitionate inclusiv din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humantias si Carturesti, club Rockstadt din Brasov si magazinele InMedio.

Accesul persoanelor sub 16 ani este interzis!

Combinand sonoritatile progresive cu influente doom sau hard rock, OCEANS OF SLUMBER a capatat rapid notorietate dupa formarea in 2011, laudati pentru diversitatea muzicala cat si interpretarea vocala a solistei Cammie Gilbert. De la coveruri dupa Emperor, Candlemass, King Crimson sau Moody Blues si pana la lansarea albumului ‘Winter’, Oceans Of Slumber este una din cele mai laudate trupe ale noului val muzical american.

‘Ea a fost veriga lipsa a acestei trupe.’ declara tobosarul Dobber Beverly. ‘Inca din prima zi mi-am dorit dinamica, delicatetea si furia unei voci feminine, iar Cammie este vocea perfecta pentru viziunea muzicala Oceans Of Slumber.’

VIDEO:
Winter:

Suffer The Last Bridge:

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.