Spread the love

Sunet Fin a lansat sambata EP-ul “Muzica nu moare” in format digital, material care poate fi ascultat sau descarcat la linkul de mai jos:

“Muzica Nu Moare EP” a fost lansat in data de 23 aprilie printr-un concert in Club Fabrica, avandu-i calitate de invitati pe Relativ (Cluj) si Oblx & MP13 (Iasi). Evenimentul a fost organizat in cadrul ” Dark Side Nights”.

Trupa Sunet Fin a fost înființată în septembrie 2014, componența reunindu-i pe Stelian Teodorescu (voce), Alexei Rus (chitara), Robert Munean (bas) și Vladimir Popici (tobe). Primul videoclip, „Bassbalans” feat. Dj Dox, a fost lansat in vara anului 2015, al doliea video, la piesa „Sunet Fin”, a fost lansat in toamna anului trecut, iar al treilea videoclip, „Nostalgie”, a fost lansat acum in februarie printr-un concert alaturi de H8, in Club Fabrica. Toate cele trei videoclipuri au avut premiera TV la Music Channel, trupa fiind invitata de catre DJ Hefe la Alternative Hour.

EP-ul contine 4 melodii, inregistrate la Cutover Studio, avandu-l ca inginer de sunet pe Benzen, tot el ocupandu-se si de mixaj si masterizare. Coperta este conceputa in intregime de catre Valdimir, tobosarul trupei. Materialul este lansat in format digital sub egida Universal Music Romania Digital Distribution. “Suntem bucurosi sa lansam acest material impreuna cu cei de la Universal Music Romania, le multumim frumos si ne asteptam sa continuam colaborarea si in viitor.” – Sthelu aka STH, vocalistul trupei. Fiind un stil ce alatură stilurile rap si rock, condimentat cu alte influente, rezultatul a fost denumit alternative hip-hop, adica „un hip-hop mai altfel”.

Cateva detalii despre fecare piesa in parte:
#Bassbalans este o prezantare a trupei si a stilului abordat, fiind si prima piesa cu videoclip. Este o colaborare cu DJ Dox, unul din cei mai cunoscuti dj in sfera hip-hop autohtona.
Sunet Fin este despre sunet si vibratie. Despre perceperea mesajului transmis, despre stare. Intr-un cuvant, despre sunetul fin.
Muzica nu moare este despre importanta tinerii in viata a muzicii atat de catre artisti cat si de catre public. Este important ca fiecare sa scrie si sa asculte muzica pe care o aude in interiorul sau – “Muzica vine din suflet, sa patrunda-n alte suflete”.
Nostalgie descrie in versuri perioada copilariei raportata la ritmul aglomerat al unui adult. Piesa si clipul sunt inspirate de dorul de acele vremuri si aducerea aminte de anii copilariei. Nostalgia face parte din fiecare dintre noi.

Contact Sunet Fin:
www.facebook.com/sunetfin
www.youtube.com/sunetfin

Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro
www.facebook.com/uRockmusicpage
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.