Spread the love

L.O.S.T. a lansat o noua melodie, World War Cup, care va face parte din coloana sonora a filmului de scurt metraj animat cu acelasi nume. Videoclipul, produs de catre Razvan Raduta (Oldboy Studio), poate fi urmarit mai jos:

L.O.S.T. – World War Cup (official video 2016):

Melodia poate fi descarcata sau ascultata online si aici:

Vlad Busca, bassistul formatiei, a declarat: „World War Cup este primul single oficial de pe urmatorul album L.O.S.T. pe care speram sa il finalizam la final de 2016. Deasemenea, nu stiu daca este o premiera pentru scena metal, dar pentru noi este cu siguranta prima colaborare de acest gen cu lumea filmului. Am primit cu surprindere dar si bucurie propunerea producatorilor de a compune special o melodie pentru film, am discutat si analizat impreuna povestea respectiva si am incercat sa recream atmosfera personajelor principale, atat prin versuri cat si prin muzica.”

Mihai Mitrica, producatorul filmului, a spus despre proiect urmatoarele: „World War Cup este o poveste despre regrete si amintiri care vindeca. Doi veterani de razboi se intalnesc pentru a vedea impreuna un meci de fotbal, pe care amintirile lor il transforma intr-o adevarata confruntare pe campul de lupta. Cu regretul de a fi facut in razboi o greseala de neiertat, cei doi se imagineaza acum castigatori pe terenul de fotbal, iar victoria le vindeca frustrarile din tinerete. Scurt metrajul de animatie regizat de Sebastian Cosor are premiera programata pentru luna decembrie a acestui an, iar coloana sonora este sustinuta de o piesa originala semnata L.O.S.T.. Melodia surprinde perfect atmosfera povestii si traduce starile personajelor principale intr-o muzica intensa si dinamica.”

Melodia a fost inregistrata la Mentor Rock Studio (Costin Neamtu si Mihai Mugescu), Studio B (Cristian Iancu) si Taine Multimedia (Andy Ionescu). Mixajul a fost realizat de catre Alin Petrut (Gothic), masterizarea de catre Luculescu Alin Gabriel iar grafica a fost semnata de catre Andrei „Max” Korony.

Trailerul oficial al filmului:

Discografia L.O.S.T. poate fi gasita aici:
– “Last Breath” (2005) – https://Meta4.lnk.to/LOST-LastBreath
– “Remains of Pain” (2010) – https://meta4.lnk.to/LOST-RemainsOfPain
– “Live at Metalhead Meeting” (2014) –
https://lost.lnk.to/LiveMetalheadMeeting2013

Pentru doritorii din strainatate, cd-urile pot fi cumparate de pe Amazon sau de la acest link: http://smarturl.it/PHD-LOST

Componenta L.O.S.T.:
BB Hanneman (chitara, voce)
Vlad Busca (bass, voce)
Adrian Dumitrescu (chitara)
Dragos Halmagi (keyboards)
Alex „Gomez” Dascaloiu (tobe)

Info Word War Cup:
www.world-war-cup.com
www.facebook.com/wwcupfilm

Contact L.O.S.T.:
www.facebook.com/wearelost
L.O.S.T.Romania@gmail.com
www.we-are-lost.com

Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro
www.facebook.com/uRockmusicpage
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.