Spread the love

Stay Metal Forever va invita sa participati la:
ROCK HISTORY- Exercitiu de Libertate
Data: 19 mai 2018
Ora: 20.00 (acces incepand cu ora 19.30)
La Club Quantic din Bucuresti
Bilete: www.iabilet.ro
Recomandarea noastra pentru public:
Prezenta la concert a intregii familii Rock, de la strabunici, bunici si pana la nepoti si stranepoti, este necesara si aproape obligatorie pentru asigurarea viitorul comunitatii Rock.

Sambata, 19 mai 2018 -” Rock History – Exerciţiu de Libertate”
Veti avea oportunitatea sa vedeti si sa ascultati live, in premiera pe scena Clubului Quantic din Bucuresti, Corul de Copii al Operei Nationale Bucuresti (Dirijor Smaranda Morgovan) cantand piese ROCK de referinta, alaturi de invitatii speciali ai acestora:

Alin Dinca – Trooper
Anatol Rogut – pian
AndyGhost Pákay Csaba – Altar
Aura Gabriela Danciulescu – Scarlet Aura
Irina Gomez – flaut
Maria Paladi – pian
Tudor Morgovan – actor

Conceptul, aranjamentul muzical și realizarea spectacolului: Smaranda Morgovan-Cristescu

”Rock History – Exerciţiu de Libertate este un exemplu inedit de educatie prin ROCK”, ne spune minunata doamna Dirijor Smaranda Morgovan,

Acest spectacol a fost pus in scena ca un tribut adus victimelor din Colectiv.
Programul include piese din repertoriul artiştilor Ben E. King, The Beatles, The Doors, The Eagles, The Bee Gees, The Scorpions, Metallica, Queen, Joan Jett, Deep Purple, Led Zepellin

” Rock History – Exerciţiu de Libertate”, inca de la prima reprezentatie de la Opera Nationala din Bucuresti, a avut un succes enorm atragand atentia agentiei Göttlicher Berlin Entertainment din Germania, cu care se semneaza un parteneriat in anul 2017.
Acest parteneriat s-a finalizat cu organizarea unui turneu in China, turneu ce a inclus 30 de spectacole cu sali arhipline si un succes fulminant.

Accesand link-ul de mai jos puteti sa vizionati una dintre piese:
Corul de Copii al Operei Naționale București – Nothing Else Matters (Metallica)

Bilete:
Presale: 26 februarie – 19 mai: 35 lei
La intare in ziua evenimentului – 50 lei

Biletele se gasesc in format electronic pe iaBilet.ro si in reteaua fizica www.iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco Romania, Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQBox.ro – partener Telekom, Cafe DeKO, Club Vitange, Club Quantic, Expirat (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe BucharestBeraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si la terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin PayPal, pe factura la Vodafone Romania sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FAN Courier oriunde in tara.

Participantii la Rock History sunt obligati sa prezinte abonament, bilet sau invitatie valabila.
La intrare, fiecare posesor de abonament, bilet sau invitatie valida va primi o bratara de acces pe care este obligat sa o pastreze pe toata durata evenimentului, accesul nefiind permis in absenta acesteia.

REGULI DE ACCES
Este permis accesul cu: aparate de filmat si aparate foto profesionale.
Restrictii de varsta:
Accesul este gratuit pentru persoanele care nu au implinit 10 ani pana in ziua evenimentului, in prezenta unui insotitor legal.
NU este recomandata prezenta copiilor sub 5 ani si este interzis accesul in sala de concert a carucioarelor pentru copii.

Securitatea evenimentului va fi asigurata de Andrei Irode si Blackhawk Security – Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.