RAVEN’S HEART lansează un nou single, “TRUE LOVE NEVER DIES”

În data de 17 decembrie 2018 duo-ul Raven’s Heart, singurul proiect muzical ce abordează stilul Romantic Instrumental Metal din România și nu numai, lansează cel de-al doilea single din carieră, în format video, intitulat “TrueLove Never Dies”. 

Clipul video poate fi urmărit pe YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=D8ohQlv6JN8

Raven’s Heart este un proiect muzical ce a luat naștere la începuturile lui 2018, la inițiativa lui Alex “Corbu” Mihai (Syn Ze Șase Tri, ex. Negură Bunget) la chitară acustică/electrică, și Paula Gherasim (Syn Ze Șase Tri, ex. An Theos, Ka Gaia An) la vioară.  Proiectul dorește să combine lementele metalului melodic cu cele ale muzicii clasice simfonice atât la nivel sonor cât și vizual, fiind transpunerea  metalului melodic într-o perioada Barocă/Victoriană dar în același timp Gotică.

Până în prezent, Raven’s Heart a lansat un prim single “Mirrors”, și lucrează la albumul de debut, care va conține compoziții proprii cât și cover-uri după Nightwish, HIM, Queensryche, Kamelot, etc. Deasemenea, în 2019 este deja în pregătire o serie de concerte la nivel național și internațional. 

Raven’s Heart este:
Paula Gherasim – vioară
Alex “Corbu” Mihai – chitară acustică/electrică

Mai multe informații despre Raven’s Heart:
https://www.facebook.com/ravensheartofficial
https://www.youtube.com/channel/UCtDdgoncDKlOgySODnP-vkg

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.