Spread the love

Multi-instrumentistul Matheus Manente a lansat un nou videoclip live al piesei „Kinetic Perturbations”, înregistrat in São Paulo – Brazilia. Această lansare marchează a cincea aniversare a albumului său „Dimension Illusions”, inspirat de puterea muzicii de a face oamenii să gândească, să pună la îndoială lumea și să evolueze.

Publicat inițial în 2014, conceptul piesei tratează lupte filozofice. În ciuda faptului că avea mai multe layer-e de instrumente în versiunea sa de studio, live a fost redus la esența sa și interpretat într-un format power-trio, cu Leandro Fonseca la bas și Leo Miyata la tobe. Astfel, muzicienii încearcă să exploreze tonuri noi, refuzând sunetul supra-procesat care a devenit parte a muzicii moderne.

Matheus Manente are deja o vastă experiență în muzică experimentală, înregistrând cu muzicieni din întreaga lume și acumulând peste 10 ani de producție muzicală. „Kinetic Disturbances” este o oda către clasicii rock progresivi din anii 70, “îmbrăcați” cu un modern metal din 2019.

https://www.facebook.com/matt.manente/
https://www.instagram.com/matt.manente/
https://twitter.com/MattManente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.