Spread the love

Al doilea extras single de pe viitorul material discografic al trupei IRIS Nelu Dumitrescu se numește Timp. Compoziția noii melodii este semnată de membrii trupei, iar versurile sunt scrise de Eliza Manda.

Timp vine ca o continuare a single-ului Ergomaniac și reprezintă îndemnul membrilor trupei către toți oamenii de a trăi aici și acum.

“Zilnic alergăm după următorul proiect, următorul vis, următorul job, următorul…următorul… Sau ne lăsăm prinși în capcana trecutului și toată energia noastră se focusează pe momente ce nu mai pot fi schimbate sau retrăite. Nu suntem ancorați în prezent și pierdem clipe prețioase, clipe ce nu se vor mai întoarce. Trebuie să găsim un echilibru între cele trei dimensiuni temporale (trecut – prezent – viitor) și să nu uităm că timpul real este cel de acum.” – Eliza Manda, autoarea versurilor piesei Timp.

Download/streaming link: https://iris-neludumitrescu.lnk.to/TimpPR

“Sperăm ca publicul să fie cu adevărat surprins când va asculta pentru prima dată acest nou single. Mi-am provocat colegii să abordăm noi influențe, iar rezultatul zic eu că este incredibil. Cu siguranță Timp va fi una dintre piesele care vor ieși în evidență de pe viitorul nostru album. Ne-am bucura dacă mesajul piesei va ajunge cu adevărat la urechile publicului, iar oamenii vor aprecia într-un alt mod prezentul.” – a declarat Nelu Dumitrescu, membru fondator și liderul trupei IRIS.

Nelu Dumitrescu, Nuțu Olteanu, Relu Marin, Cristi Dumitrescu, Costi Sandu, Matei Cioca și Tibi Duțu, cu toții și-au pus amprenta asupra acestei noi melodii.

Fiul lui Nelu, Cristi Dumitrescu a acoperit anumite porțiuni de percuție din single-ul Timp și, mai mult decât atât, tot el s-a ocupat și de înregistrarea, orchestrarea și mixarea piesei.

Muzica: trupa IRIS Nelu Dumitrescu
Versuri: Eliza Manda
Orchestratori: Nelu Dumitrescu, Relu Marin, Matei Cioca, Cristi Dumitrescu
Mix/master: Cristi Dumitrescu

Video: Valentin Dragomir

Contact IRIS – Nelu Dumitrescu:

Facebook: https://www.facebook.com/iris.neludumitrescu/
Web: https://trupairis-neludumitrescu.ro/
Management & Booking: contact@trupairis-neludumitrescu.ro

Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro
https://www.facebook.com/uRockmusicpage
https://www.facebook.com/universalmusicro
https://www.umusic.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.