Spread the love

Noul extras single de pe viitorul material discografic al trupei IRIS Nelu Dumitrescu se numește Trecător. Compoziția noii melodii este semnată de membrii trupei, iar versurile sunt scrise de Georgeta Dumitrescu.

Trecător vine ca o continuare a single-urilor lansate de trupă în decursul acestui început de an și spune povestea unui om înțelept, trecut prin viață. Un om ajuns la o maturitate spirituală ce îi dă posibilitatea să aprecieze lucrurile cu adevarat importante.

“Viața este ceea ce o facem noi să fie. Timpul nostru aici e limitat și, din acest motiv, trebuie să ne ancorăm în prezent și să trăim intens fiecare moment, să ne bucurăm de ceea ce viața ne oferă și să mergem înainte. Existența noastră pe Pământ nu este în zadar, și, deși viața vine cu provocările ei, suntem construiți să învingem și să ne autodepășim.” – Georgeta Dumitrescu, autoarea versurilor piesei Trecător.

“Suntem trecători, însă prezența noastră aici lasă amprente asupra lumii, amprente ce vor dăinui peste timp. O astfel de amprentă ne dorim să lăsăm și noi prin acest single și prin toate piesele de pe noul album. O amprentă în mințile și sufletele oamenilor.” – a declarat Nelu Dumitrescu, membru fondator și liderul trupei IRIS.

Download/streaming link: https://IRIS-NeluDumitrescu.lnk.to/Trecator

Trupa IRIS Nelu Dumitrescu urmează să lanseze noul album în cursul lunii următoare printr-un concert de amploare în București, iar apoi va porni într-un turneu de promovare prin țară. Datele urmează să fie anunțate atât pe site-ul trupei, cât și pe rețelele de socializare.

Până atunci, formația a încheiat un parteneriat cu magazinul AVStore, de unde fanii trupei pot să precomande în exclusivitate albumul „Zodiac” în format de vinyl sau cd, urmând să îl primească în data lansării, 13 mai 2022: https://www.avstore.ro/iris-zodiac/

Trecător
Muzica: trupa IRIS Nelu Dumitrescu
Orchestratori: Nelu Dumitrescu, Relu Marin, Costi Sandu, Matei Cioca, Cristi Dumitrescu
Textier: Georgeta Dumitrescu
Mix/master: Cristi Dumitrescu
Video: Valentin Dragomir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.