Spread the love

Trupa suedeză Pain va susține două concerte în România, la București, în Quantic Club în data de 27 octombrie 2023 și la Cluj- Napoca, în /Form Space, în data de 28 octombrie 2023. Cele două concerte fac parte din turneul european I AM ON TOUR, care va cuprinde 17 țări și 33 de orașe. Alături de solistul Peter Tägtgren, pe scenă vor urca Sebastian Tägtgren la tobe, Jonathan Olsson la bass și Sebastian Svalland la chitară.

Formația din Suedia va avea ca invitat special trupa finlandeză Ensiferum.

Cele două concerte sunt organizate de Maximum Rock și Promusic Events și recomandate de ROCK FM, iar biletele se pot achiziționa online de pe AmBilet.ro, pentru concertul din București aici și pentru Cluj-Napoca aici, primele dintre acestea având preț promoțional. Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit, cu însoțitor, posesor al unui bilet valabil.

Pain este un proiect muzical din Suedia care amestecă tonalitățile heavy metal cu influențe din muzica electronică și techno. Proiectul a început ca un hobby pentru solistul Peter Tägtgren, a cărui idee a fost să fuzioneze muzica heavy metal cu influențele electro-industriale și techno inspirate din anii 1980. Tägtgren este și vocalistul/chitaristul trupei Hypocrisy și producătorul propriilor studiouri, The Abyss. Până în prezent, formația Pain a lansat 8 albume de studio.

Ensiferum este o trupă folk metal din Helsinki, Finlanda. Membrii trupei se autoetichetează drept melodic folk metal. Formația Ensiferum a fost fondată în 1995 de Markus Toivonen (chitară), Sauli Savolainen (bas) și Kimmo Miettinen (tobe). În anul următor, Jari Mäenpää a fost luat în trupă ca cântăreț și al doilea chitarist. Până în prezent, trupa a lansat 8 albume de studio și 2 EP-uri. Cel mai recent album Ensiferum este Thalassic, lansat în 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.