Spread the love

Trupa MOISE continuă seria de lansări a pieselor de pe albumul ce urmează să apară în toamna acestui an cu melodia „Aripi de dor” ce poate fi ascultata pe toate platformele de streaming: https://MOISE.lnk.to/AripiDeDorPR

„”Aripi de dor” este o melodie captivantă, ce îmbină versurile profunde și emotive cu un ritm palpitant și o producție pe măsură. Noul nostru single și videoclip reprezintă o evoluție a sound-ului nostru și o explorare a unor teme profunde și personale. Sperăm ca această creație să vă inspire și să vă ofere o experiență autentică în lumea noastră muzicală” – au declarat membrii trupei.

Videoclipul poate fi vizionat aici:

MOISE este trupa înființată de chitaristul Alin Moise în anul 2018. Primul album MOISE este intitulat „Cine ești, cine sunt” și conține 9 piese, printre care se numără și single-ul „Rezistăm” în colaborare cu solistul Ovidiu Anton.

În 2023, trupa MOISE înseamnă: Alin Moise (chitară), Sebastian Simionis (voce), Ștefan Darie (tobe) și Ștefan Buta (bass). Stilul abordat este hard’n’heavy, iar trupa vine cu un sound modern bazat pe riff-uri puternice și apăsate, precum și pe solo-uri de chitară melodice.

Connect with MOISE:
https://www.youtube.com/moiseromania
https://www.facebook.com/MOISE.Romania
https://www.instagram.com/MOISE.Romania

Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro
www.facebook.com/uRockmusicpage
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.