Spread the love

Dupa prezenta la Metalhead Meeting, pe 8 aprilie VV revine la Bucuresti la Sala Palatului. Primele 200 de bilete au pret earlybird si se pun in vanzare pe 15 septembrie la ora 12:00. Invitati sunt ZETRA (UK).
Biletele au urmatoarele preturi:

– earlybird (primele 200 din fiecare categorie): Cat A 319 lei, Cat B 249 lei, Cat C 169 lei, Cat D 149 lei
– presale: Cat A 339 lei, Cat B 269 lei, Cat C 189 lei, Cat D 109 lei
– la acces: Cat A 360 lei, Cat B 300 lei, Cat C 220 lei, Cat D 180 lei

Ville Valo se numara printre cei mai indragiti solisti ai scenei metal internationale. Carismaticul artist s-a impus pe scena muzicala ca frontman al trupei H.I.M. pentru care a compus majoritatea pieselor si alaturi de care a dat nastere asa numitului ‘love metal’, o combinatie de gothic metal, alternative si dark rock.

La scurt timp dupa incheierea capitolului H.I.M. in 2017, Ville Valo si-a reluat activitatea artistica in cadrul proiectului VV lansand la inceputul acestui an, pe 13 Ianuarie, albumul Neon Noir. Vorbind despre artistii care l-au influentat, Vallo numeste formatii precum Black Sabbath, Type O Negative sau Fields of Nephilim, punand insa in acelasi timp accentul si pe faptul ca literatura a jucat un rol important in dezvolatrea sa ca artist, numind autori precum Edgar Allan Poe, Charles Baudelaire sau Charles Bukowski ca numarandu-se printre scriitori care l-au influentat.

VV ramane una dintre vocile inconfundabile ale scenei muzicale, artist desavarsit care la randul sau a influentat generatii intregi de artisti si muzicieni.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara. La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing si poate activa dinamic pricing.

Un eveniment BestMusic Live Concerts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.