Spread the love

June Turns Black va lansa EP-ul Wavebreaker in data de 4 iunie in Clubul Control din Bucuresti. Link event: https://www.facebook.com/events/415878794767288/.

“Wavebreaker este culminarea a ani de muncă, angoasă și traume. Albumul curge din experiență în experiență, mereu în cautarea uneiconexiuni emoționale și creând un spațiu sigur pentru o explorare și dezvoltare personală. Dens, dar fredonabil, agresiv, dar melodios, Wavebreaker este un tablou divers din punct de vedere sonic și senzorial. Uneori te bântuie și este foarte liniștit, alteori este bombastic și exploziv. Este cine suntem, cine am fost și cine ne este frica să devenim.”

Lista Piese:
1. Hurt Me
2. Atonia
3. Wavebreaker
4. Scream for the Voiceless
5. BRNDNC
6. We Kill What We Love
7. Have You

 Rach Alaji
◦ Voce/Muzica/Versuri/Directe creativa
 Dan Niculescu
◦ Chitare/Muzica/Versuri/Orchestratii/Sintetizatoare
◦ Productie/Inginerie Audio/Mixaj/Masterizare
 Cezar Stamate
◦ Chitara bas/Muzica/Versuri pe “BRNDNC”
 David Alin
◦ Tobe/Muzica

June Turns Black este o formație de electronicore din București, România. Cu un devotament de neclintit față de exprimarea lor artistică și emoțională și un simț aparte al melodiei și explorării compoziționale, au explodat pe scena locală și internațională in 2023 cu “Hurt Me” – lucru ce a stârnit reacții din partea comunității de creatori de conținut.
Au primit feedback foarte bun oriunde au urcat pe scenă, asta datorită show-ului live incredibil de personal, dar ambițios, ce a făcut oamenii să țipe și să cânte cu ei de fiecare dată.
Împreună cu al lor JUNE CREW, au format un colectiv artistic ce menține în viață spiritul DIY în timp ce se luptă pentru a excela din punct de vedere sonic, vizual și profesional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.