Spread the love

Formatia Marchosias a distribuit in format digital materialul de debut “Above The Throne Of God” prin intermediul Meta4 Productions catre toate magazinele online si site-urile de streaming legal, cum ar fi iTunes, Amazon, Deezer sau Spotify.

Adresele sunt urmatoarele:
iTunes (download): http://bit.ly/SiAD7j
Amazon (download): http://bitly.com/TW9n3l
Deezer (free streaming): http://bitly.com/Q5OzVG
Spotify (streaming): spotify:album:3QO7N7wk7WyTtqG2J79K5e

Cei ce doresc sa achizioneze materialul in format clasic isi vor putea cumpara cd-ul la concertele trupei, prin comanda online la adresa de mail marchosias_band@yahoo.com sau pe facebook la adresa http://www.facebook.com/Marchosias.band.

Fondarea trupei a avut loc la jumătatea anului 2011, în Cluj-Napoca, România, abordând un stil muzical destul de dificil de încadrat într-un tipar standardizat. Este rezultatul unor preferinţe muzicale destul de variate, o îmbinare de stiluri diferite, fiecare membru lăsându-şi amprentele asupra produsului final. Backgroundul muzical principal al trupei este Black Metal, suferind o invazie drastică de influenţe din sfera multor altor genuri de Metal.

Tracklistul E.P.-ului “Above The Throne Of God” este urmatorul:
1) Above The Throne of God
2) Moments Of Falling
3) The Sacred Book
4) The Great Deceiver
5) Crownless

Videoclipul pentru “Crownless” poate fi vizionat aici:

Meta4 Productions (www.facebook.com/meta4productions) este un label independent ce a mai lansat in format fizic sau digital albume ale formatiilor L.O.S.T., Pillfed, Voodoo sau Days Of Confusion.

00. Cover

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.