Spread the love

Festivalul METALHEAD MEETING anunta cel de-al doilea nume de pe afis alaturi de Hypocrisy, din nou o premiera pentru Romania: legendarii danezi de thrash metal de la HateSphere.

metalhead meeting

Formata in Arhus, Danemarca de catre chitaristul Peter “Pepe” Hansen in anul 2000, trupa HateSphere a cucerit rapid scena metal daneza, stabilind in acelasi timp un nou standard pentru thrash metal-ul international. Desi trupa a fost marcata de nenumarate schimbari de componenta, stilul s-a pastrat inconfundabil, iar cei de la HateSphere sunt pregatiti sa cucereasca publicul din Romania.

Concertul de la Bucuresti va promova cel de-al saptelea album de studio HateSphere, lansat in 2011 si intitulat „The Great Bludgeoning”, un album cu un sound brutal, ce aduce aminte de compozitiile de inceput ale danezilor.

Mai multe informatii despre trupa se pot gasi accesand urmatoarele linkuri:

www.facebook.com/hatesphere666
www.youtube.com/hatesphereofficial

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=jvFVEGY1NQk&w=580&h=353]

METALHEAD MEETING se va desfasura in data de 21 septembrie, la Arenele Romane din Bucuresti si promite sa fie unul dintre cele mai tari evenimente metal din 2013!

Pe langa noul nume anuntat, METALHEAD MEETING ii va avea ca headliner pe suedezii de la Hypocrisy, aflati pentru prima oara in Romania. Show-ul va promova ultimul album al trupei, “End Of Disclosure”, lansat in luna martie, insa pe scena de la Arenele Romane se vor auzi toate piesele „grele” care i-au consacrat pe suedezi.

Biletele pentru METALHEAD MEETING in format electronic se gasesc pe Iabilet.ro si in retelele Myticket (Diverta), Bilete.ro (Posta Romana, Inmedio, Germanos), Biletoo (Magazinul Unirea, Libraria Eminescu) si Eventim (magazinele Orange si Vodafone, Domo, Sala Palatului, librariile Humanitas si Carturesti). Bilete fizice se pot gasi si la Club Fabrica (la terasa).

Preturile sunt urmatoarele:

Presale:

80 lei – Zona B
120 lei – Zona A (in fata scenei) – doar 500 de bilete

In ziua concertului:

95 lei – Zona B
145 lei – Zona A (in fata scenei)

Un eveniment produs si organizat de METALHEAD si Sprint Media, cu sprijinul Gala MGMT&PR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.