Spread the love

-No-fronts--No-tricks--cu-DOG-EAT-DOG--Coma--Niste-Baieti-si-Rock-N-Ghena-pe-13-mai-la-Bucuresti---Concerte-2014“No fronts, No tricks” cu DOG EAT DOG, Coma, Niste Baieti si Rock N Ghena pe 13 mai la Bucuresti

Pe 13 mai in Club Colectiv din Bucuresti, METALHEAD va invita la o seara tribut anilor 90, atunci cand MTV-ul difuza doar muzica de calitate! DOG EAT DOG, legendara trupa americana, va vizita Bucurestiul in cadrul unui turneu aniversar care celebreaza 20 de ani de la lansarea celui mai aclamat album al lor “All Boro Kings”, album ce include hiturile “No Fronts”, “Who’s the king”, si “If These are good times”! 
Invitati speciali alaturi de DOG EAT DOG, sunt trupele COMA, etalon al miscarii underground romanesti de la inceputul anilor 2000 si pana in zilele noastre si NISTE BAIETI, doza clasica de punk-rock pe versurile hiturilor anilor 80 cu care am crescut majoritatea dintre noi (“Lasa-mi toamna pomii verzi”,”Ioane ioane”, “Sus in deal”,”O lume minunata”, “Un actor grabit” si multe altele).
Formata in 1990 in New Jersey, DOG EAT DOG a tinut varfurile topurilor internationale in anii 90, la inceput ca o trupa de hardcore fusion cu rap, funk, ska si hip-hop alaturi de inconfundabilul saxofon. Hituri ca “No Fronts”, “Who’s the king”, si “If These are good times” de pe albumul “All Boro Kings” i-au propulsat in heavy rotation pe toate canalele muzicale si radiourile din SUA si Europa devansand nume ca Alanis Morissette, Weezer, H-Blockx sau Portishead. Cu patru albume la activ au castigat mai multe premii MTV, pe vremea cand postul muzical difuza… muzica.
“No fronts no tricks no soap box politics
No guns just blunts we kick this just for fun”
Biletele pentru concertul DOG EAT DOG, COMA si NISTE BAIETI de pe 13 mai pot fi gasite pe www.iabilet.ro si in retelele www.Eventim.ro, www. Myticket.ro, www.Bilete.ro si www.Biletoo.ro,  la urmatoarele preturi:
– 40 de lei pana pe 7 mai
– 55 de lei pana 12 mai
– 70 de lei in ziua concertului si la intrare
Biletele mai pot fi gasite si in magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane, Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu si la Palatul National al Copiilor.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=41KJCoydlEU&w=580&h=353]

Un eveniment METALHEAD cu sprijinul Bring The Noise si Colectiv, powered by CIUC PREMIUM, berea oficiala a muzicii live!
Club Colectiv – Strada Tabacari Nr. 7, Bucuresti
Pe www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete/ poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home – platesti cu cardul online sau cu Paypal, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphoneul sau tableta la intrare) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact [at] iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.