Spread the love

Afis-Maximum-Rock Festival 2014_6Dupa ce am confirmat nume precum Dark Tranquillity, Evergrey, Unleashed, Tristania, Elvenking, Threshold, Emergency Gate, Noctiferia, Code Red, I’m The Trip si Open Mind, ne bucuram sa anuntam prestatiile Krepuskul (Cluj-Napoca) si Neutron (Bucuresti), care se alatura line-up-ului.

Astfel, tabloul formatiilor romanesti este completat de prezenta celor doua grupuri, care isi vor aduce aportul la crearea unui show puternic, nelipsit de prezenta trupelor autohtone de metal.

Krepuskul este, in momentul de fata, una dintre cele mai iubite formatii autohtone de metal experimental, remarcandu-se prin sound-ul unic si printr-o combinatie originala de stiluri. Krepuskul este prima formatie din Romania care a sustinut un turneu in tarile din fosta Uniune Sovietica (Rusia, Ucraina, Belarus, Moldova). Mai mult, formatia clujeana a vazut toata Europa in cadrul celor 10 turnee care au purtat-o peste hotare. Unul dintre highlight-urile carierei Krepuskul este show-ul sustinut la prestigiosul festival Bloodstock Open Air (UK), unde au cantat pe aceeasi scena ca Machine Head, Behemoth, Alice Cooper si Dimmu Borgir.

De-a lungul anilor au mai cantat cu nume insemnate ca Sepultura, Crematory, Hatebreed, Rotting Christ, Pain, Lake of Tears, Hate, Pro Pain si altii.

Neutron a luat nastere in cea de-a doua jumatate a anilor ’90, din initiativa a patru tineri din Bucuresti, cu idealuri si valori comune. Este una dintre primele formatii autohtone care a avut curajul sa abordeze metalul melodic-progresiv.

In anul 2013, revine in formula George Costinescu (Act, MotorAct, Tectonic, Quartz), care preia din nou basul. George a fost basistul original al trupei. Acum, in 2014, formatia lucreaza la noi piese si le va prezenta curand fanilor cele mai recente realizari ale sale.

Desi, initial, Neutron, care a castigat premiul III la editia de anul acesta a Maximum Rock – Suport pentru Underground, asigurandu-si, astfel, si un slot la festival, s-a retras din fest din cauza unor probleme personale ale solistului si chitaristului Vlad Vacarescu, situatia a fost rezolvata iar trupa va putea sa ia parte la Maximum Rock Festival 2014!

Krepuskul
Neutron
Astfel, in momentul de fata, programul pe zile al festivalului este urmatorul:

24 octombrie 2014: Evergrey, Tristania, Threshold, Krepuskul, I’m The Trip, Neutron
25 octombrie 2014: Dark Tranquillity, Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Noctiferia, Code Red, Open Mind

Maximum Rock Festival 2014, cel mai mare festival indoors de metal din Romania si evenimentul „must-see” al toamnei la Bucuresti,  se afla la ce-a de-a doua editie si ne bucuram sa spunem ca promite sa devina unul dintre cele mai importante spectacole de gen din tara.

Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:

Bilete normal – valabile pentru 1zi (85 lei)
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro – 1300 bucati)
In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 100 lei iar abonamentul 135 lei
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 120 lei iar abonamentul 165 lei
Abonament special (115 lei / 26 euro – primele 50 bucati)– include:

– acces 2 zile la festival
– acces warm up party festival*
– acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
– poster festival
– pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.