Spread the love

Paradise-Lost-si-Finntroll-canta-la-METALHEAD-Meeting-2014-Bis---Concerte-2014METALHEAD Meeting 2014 bis isi va deschide portile incepand cu orele 16.30, in data de 27 septembrie, concertele urmand sa inceapa la orele 17.00 si sa se incheie in jurul orei 1.00.

Ordinea trupelor care vor urca pe scena este urmatoarea:

Tiarra (Ro)
Profane Omen (Fi)
Bloodway (Ro)
Hatesphere (Dk)
GOD (Ro)
Finntroll (Fi)
Paradise Lost (Uk)

 

Pana atunci, va reamintim ca mai sunt doar doua saptamani de presale, in care biletele se pot cumparata la pret redus, din data de 21 septembrie acestea urmand sa se scumpeasca. Preturile biletelor sunt urmatoarele:

Acces General:
– 80 de lei
– 100 lei (dupa 21 septembrie)

Golden Circle
– 110 lei
– 130 lei (dupa 21 septembrie)

De asemenea, Metalhead ofera fanilor si posibilitatea de a se intalni cu trupele preferate, in cadrul festivalului de la Arenele Romane. Biletele MEET&GREET au fost puse in vanzare si costa 199 de lei. Numarul biletelor este extrem de limitat (20 de bucati), acestea oferind acces la Golden Circle (in fata scenei) si o intalnire cu trupele headliner care participa la festival. Biletele MEET&GREET pot fi cumparate exclusiv din Reteaua IaBilet si de pe www.iabilet.ro.

O alta veste buna este ca si acestei editii a festivalului i se alatura bunii prieteni de la Blackhawk Security, care vor asigura paza asa cum doar ei stiu sa faca: cu amablitate, caldura, prietenie, dar si cu un profesionalim ireprosabil, totul intr-un spirit cat mai rock! Le multumim ca ne sustin si de aceasta data.

Biletele pentru METALHEAD Meeting 2014 pot fi gasite pe www.iabilet.ro iar bilete fizice gasiti in reteaua IaBilet (Magazinele UMAN, Senia si Perfect Tour: www.iabilet.ro/retea) precum si pe www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro si in retelele Eventim si Myticket (Diverta, Humanitas, Carturesti, Magazinul Muzica, Mag. Vodafone, Domo si Orange, Germanos, Posta Romana etc..). Organizatorii introduc si o noua oferta, exclusiv pe iabilet.ro, unde puteti plati si prin factura Vodafone, contravaloarea biletelor urmand sa se regaseasca pe factura de mobil.

METALHEAD Meeting revine anul acesta cu o editie aniversara de “METALHEAD 10 ani”, editie ce va avea loc in data de 27 septembrie, la Arenele Romane din Bucuresti. Trupele ce vor concerta la acesta editie sunt PARADISE LOST, Finntroll, GOD, Hatesphere, Bloodway, Profane Omen si Tiarra.

METALHEAD Meeting 2014 bis este un eveniment oferit de Ciuc Premium si Monster Energy !

Recomandat de Rock FM si Sunete.

Facebook Event: www.fb.com/events/543508989081667/
Pagina oficiala de Facebook: www.fb.com/METALHEADMeeting
Sustinut de Blackhawk Security

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.