Spread the love

Back_to_Life_Small_Logo

Pentru ca ce s-a intamplat la Colectiv nu trebuie uitat, Universal Music Romania pregateste lansarea compilatiei “Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity” si invita toate formatiile rock/metal interesate sa apara pe acest material sa ne contacteze la adresa de email urock@umusic.ro. Mesajul trebuie sa contina subiectul “Tribut GTG” si un link unlisted de YouTube cu trupa interpretand o melodie din repertoriul Goodbye to Gravity. Formatiile alese sa faca parte din acest proiect vor inregistra in acelasi studio, Traian 150, in care au fost inregistrate si albumele Goodbye to Gravity. Din acest proiect fac parte si formatii sau artisti din strainatate, din tari precum Anglia, Norvegia, Suedia, Italia, Israel sau Serbia.

Deasemenea, grafica proiectului va fi semnata de Radu Damian, cel care a creat si ilustratiile de la “Mantras of War”.

Proiectul va fi lansat in scop caritabil, la nivel international, iar profiturile rezultate vor fi donate catre membrii si familiile GTG, precum si catre victimele Colectiv.

Melodiile disponibile in acest moment pot fi alese accesand link-ul urmator: http://smarturl.it/TributGTG. Mai multe detalii vor fi anuntate in curand.

 

Goodbye to Gravity:
Youtube: www.youtube.com/goodbyetogravity, www.youtube.com/GoodbyeToGravityVEVO
Facebook: www.facebook.com/goodbyetogravity
Web: www.umusic.ro/goodbyetogravity

Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro
www.facebook.com/uRockmusicpage
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.