Spread the love

12026619_1024743810916673_1332888819_nFinala OSTRING ROMANIA are loc la Bucuresti in Quantic Pub2 pe 26 Martie 2016. Va asteptam in numar mare pentru ca a venit momentul sa alegeti trupa care va reprezenta scena romaneasca la finala internationala. Biletele pot fi achizitionate de pe eventbook.ro si iabilet.ro sau in seara evenimentului de la bar la pretul de 15 lei. Numarul biletelor este limitat la 150.

Vor urca pe scena:

ADASTIA (Craiova, Symphonic Power Metal)

DEATHRATTLE (Bucuresti, Speed Thrash Metal)
https://www.youtube.com/watch?v=Q1N1vx1dWQM

ETERNAL FIRE (Bucuresti, Melodic Black Metal)

FOR THE WICKED (Cluj Napoca, Nu Metal/Metalcore)

INVADER (Lupeni, Melodic Death Metal)
https://www.youtube.com/watch?v=uKwaDbIGCgE

MALPRAXIS (Cluj Napoca, Brutal Death Metal)

UNKNOWN SCAR (Satu Mare, Modern Metalcore)

Pentru ca votul vostru conteaza, in seara concertului aveti posibilitatea sa votati trupa preferata prin formularele de vot pe care vi le punem la dispozitie. Pentru eficientizarea sistemului de jurizare, am hotarat ca publicul sa voteze in ordinea preferintelor primele trei trupe favorite. Dupa numararea votului public, trupa cea mai votata va primi 3 puncte ce se vor adauga punctajului juriului. A doua trupa votata de public in topul preferintelor va primi un bonus de 2 puncte, iar a treia 1 singur punct.

Pentru mai multe detalii puteti accesa www.ostring.ro

Vino si tu sa votezi cu trupa ta preferata!

De peste 6 ani de zile Cavalleria Events sustine scena metal underground din Romania, organizand sute de concerte, parte din trupele sustinute de agentie aflandu-se astazi pe scene mari ale festivalurilor europene. Anul acesta am initiat un nou proiect pentru sustinerea metal din underground.

Scopul acestui proiect cu caracter competitiv este incurajarea profesionalismului si promovarea trupelor underground. OSTRING isi doreste sa fie un spatiu identitar al genului, menit sa stabileasca punti culturale, sa stimuleze profesionalismul artistilor si spiritul concurential specific industriilor creative.

OSTRING este o arena a metalelor. O arena in care se pot bate zeii metalului cu eroii din panteonul undergroundului. Cei mai buni vor fi premiati cu un slot pe scena principala a festivalului Metalhead Meeting, alaturi de trupe legendare, unde au ocazia sa fie aclamati de fani.

Trupele care se vor clasa in a doua si a treia pozitie in finala internationala din Cluj-Napoca vor fi premiate cu un slot la Festivalul Revolution, respectiv un voucher oferit de Cavalleria Events.

Comisiile de jurizare ale concursului sunt formate din personalităţi din sfera muzicală iar evaluarea se va face conform următoarelor criterii:
– vibe (energie transmisa);
– prezenta scenica;
– calitatea interpretării (tehnica instrumentala/ vocala);
– coeziunea (lucrul in echipa);
– prezentarea trupei (rider tehnic si presskit; soundcheck/ linecheck),
– conduita din punct de vedere tehnic ( relatia cu sunetistul, respectarea timpilor de scena, soundcheck/linecheck).;

Speram ca acest proiect sa eficientizeze comunicarea dintre artisti, sa creasca performanta trupelor si bineinteles sa redea publicului gustul pentru muzica live si diversitatea genurilor muzicale din zona rock/metal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.