Spread the love

La inceputul lunii noiembrie Axa Valaha Productions si Ribcage Booking vor prezenta publicului din Romania si Bulgaria doua concerte de warm-up pentru editia din acest an a festivalului November to Dismember, evenimente ce vor avea ca headliner faimoasa trupa INCANTATION, reprezentanti de seama, cu peste 25 de ani de activitate si 10 albume de studio, ai scenei death metal americane. Considerati de presa de specialitate “o institutie a death metalui din New York” si pionieri de genului, alaturi de Suffocation sau Immolation, cu un stil specific si o certa aplecare spre slow death / death doom de inspiratie Autopsy sau Winter, trupa se afla in acest moment in turneul aniversar de 25 de ani, alaturi de Malevolent Creation, urmat de mai multe aparitii exclusive in Europa, cu cele doua concerte din Romania si Bulgaria ca fiind singura oportunitate din 2016 a fanilor est-europeni de a-i urmari la lucru pe Incantation.

A trecut aproape un deceniu de la precedentele aparitii live ale trupei in Romania, cele doua concerte, de la Cluj-Napoca si Bucuresti, alaturi de Krisiun fiind primite excelent de catre public la momentul respectiv. Pe 6 noiembrie 2016 INCANTATION se intoarce pentru un concert exclusiv la Bucuresti, in club Fabrica, unde deatherii americani, sositi direct de pe scena Nuclear War Now! Fest, vor prezenta un recital prelungit, de peste 70 de minute, care va trece prin toata discografia trupei.

Alaturi de Incantation vor evolua alte doua trupe ce urmeaza a fi anuntate in cel mai scurt timp.

Primele 100 de bilete costa 60 de lei (pret valabil in avans) si pot fi procurate prin intermediul iabilet.ro si eventbook.ro, de asemenea prin intermediul retelelor asociate. Reteaua Iabilet.ro: Magazinul Muzica, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman , IQ BOX – Telekom, reteaua de magazine Say – partener Orange si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara. Reteaua Eventbook.ro: Librăria Engleză Anthony Frost (Str. Calea Victoriei, nr. 45), Librăria Franceză Kyralina (str. Biserica Amzei, nr.10) și Librăria Hecate (str. Olari, nr. 8), toate din Bucuresti. Ulterior pretul biletelor va fi de 70 de lei, pret valabil inclusiv la intrare. Cumparatorii de abonamente la festivalul November to Dismember vor putea achizitiona bilete pentru concertul Incantation direct in seara concertului la intrare, la pretul de 50 de lei, prezentand abonamentul NDMF. Numarul biletelor pentru concertul Incantation este limitat la 300.

Cele doua concerte Incantation, din weekendul 5-6 noiembrie 2016, sunt prezentate si promovate de Axa Valaha Productions & Ribcage Booking.

Event page: www.facebook.com/events/1591490734481010/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.