Spread the love

The Intermission revine cu a treia ediţie din cadrul concertelor concept Progressive Soldiers, pe 18 noiembrie în Quantic Club din capitală.

După două prime ediţii şi un turneu prin ţară cu trupe deosebite pe latura de progressive de la noi, cum sunt Axial Lead, Red Magnetic, Subliminal Damage, Asemic, Untold Faith, AltF4 şi Mindcage Escape, mergem mai departe cu cea mai mare ediţie pusă la cale de către noi până acum şi adăugăm listei pe White Walls, smallman (Bulgaria) şi Blame Hofmann (Tribut Tool).
Pentru cei care ni se vor alătura acum pentru prima oară, spunem că Progressive Soldiers doreşte, mai presus de a deveni o obişnuinţă concertistică a fanilor genului progressive, să fie o comunitate care reuneşte în special trupe de progressive, de vază sau aflate la început de drum, în mijlocul unei atmosfere de prietenie şi relaxare pe valuri de tonalităţi progressive, de la rock la metal şi instrumental. Progressive Soldiers vrea să ofere fanilor genului o şansă de a participa la concerte 100% prog în urma cărora să simtă că au regăsit în cadrul lui tot ceea ce îşi doreau de la un astfel de concert.

Pe perioada concertului, între pauze, înainte şi după terminarea concertului vom pregăti, cum v-am obişnuit, un playlist special de prog, de la anii ’70 şi până în prezentul nostru.
White Walls, cea mai reprezentativă trupă pentru acest gen muzical de la noi din ţară, revine după o perioadă îndelungată de absenţă cu promovarea albumului “Escape Artist”, dar şi cu surprize noi muzicale. Cu o forţă incredibilă instrumental şi un vocal care-ţi va bântui auzul zile întregi, White Walls aduce pe plaiurile noastre un nou nivel de abordare a progressive-ului cu ajutorul unor compoziţii compacte.

smallman este o trupă de experimental metal, cu multe nuanţe de progressive, recunoscută în Bulgaria şi drept Tool-ul local. Cu întrebuinţarea unor instrumente atipice precum cimpoiul în compoziţiile lor, smallman oferă ascultătorului o arie completă de emoţii, legate printr-o atmosferă care te înconjoară precum o buclă în care vei dori să mai rămâi şi după terminarea recitalului. smallman pregătesc în prezent o serie de surprize inedite pentru următoarele lor concerte, inclusiv acesta.

Blame Hofmann este o trupă locală de tribut pentru Tool, care oferă şansa fanilor să ia parte la o reprezentaţie cât mai veridică şi energică. Pentru concertul de pe 18 noiembrie, inclusiv băieţii de la Blame Hofmann vă vor pregăti ceva special.
Multe suprize urmează pe parcursul promovării concertului, precum şi în acea seară.

Bilete:
Early bird – până pe 15 septembrie, 20 de RON.
Presale – 25 RON.
În ziua concertului şi la intrare – 30 RON.
Locaţia: Quantic Pub.

Event: https://www.facebook.com/events/306263913084727/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.